De prin lume adunate

#stufstock #timp liber #evenimente #stufstock 2012 # stufstock vama veche

Stufstock 2012 la Vama Veche

In perioada 23 - 29 iulie 2012, in Vama Veche are loc a zecea editie Stufstock. Organizatorii au pregatit o saptamana plina de activitati, unde teatrul, filmul, fotografia si muzica vor incanta pana si cel mai pretentios public.

Line-up-ul este exceptional, pe scena festivalului urcand formatii renumite din aria rock-ului si nu numai: The Subways, Dubioza Kolektiv, E.M.I.L., Coma, East Roots, Dub Incorporation, Trooper, Gandul Matei, Vendetta si cele mai recente confirmari, Alternosfera si Byron.

BOOKSTOCK (23 - 29 iulie) – Libraria Librarul

Stufstock incepe saptamana aniversara cu BOOKSTOCK, eveniment realizat impreuna cu Libraria Librarul. Bookstock este locul perfect pentru amatorii de carte. Prin Bookstock, Stufstock incurajeaza cititul la mal de mare in serile racoroase de lectura, in compania oamenilor frumosi. Intre 23 si 29 iulie, publicul de la eveniment se va putea bucura de lansari de carte si sesiuni de lectura.

Workshop pictura(23 - 26 iulie)- Terasa Roata

In premiera pentru Stufstock, amatorii de pictura isi pot dezvolta pasiunea si talentul printr-un workshop neconventional de pictura, sub cerul liber din Vama Veche, cu marea la picioare.

Workshop-ul este structurat pe tematici care au legatura cu Vama Veche si Stufstock, iar participantii pot invata tehnici de baza legate de pictura, cum ar fi colajul, laviul sau tempera pe hartie. Orele vor incepe la ora 10.00 dimineaa, cu partea de teorie, pentru ca dupa-amiaza imaginatia amatorilor de frumos sa fie incercata la maxim, prin probele practice. Lucrarile din cadrul workshop-ului vor fi expuse in cadrul unui vernisaj plin de imaginaie, in zilele de 27 si 28 iulie.

ROCKSCHOOL (24 - 26 iulie)- Terasa Zapata

Aflat la a treia editie, Rock School continua sa instruiasca tinerele talente in materie de chitara, bass si tobe. Evenimentul este realizat impreuna cu Rock School, iar elevii vor invata meserie de la unele dintre cele mai mari nume ale muzicii romanesti.

FILMSTOCK - Terasa Papa la Soni

Cinefilii vor avea cele mai frumoase nopti de scurtmetraje si lungmetraje, de pe 23 pana pe 26 iulie, intre orele 22.00 si 2.00.

La capitolul scurtmetraje, pasionatii din Vama Veche, pot viziona cele mai incitante colectii de scurtmetraje de la One World Romania, NexT, Short Waves si Kinofest. Lungmetrajele nu vor lipsi nici ele de la serile tarzii de film din Vama Veche.

Teatru (23 - 26 iulie)- Terasa La Barba Neagra

Cele mai interesante piese de teatru underground vin la Stufstock, pastrand tradiia festivalului. Publicul din Vama Veche va fi incantat de pe 23 pana pe 26 iulie, intre orele 20.00 si 21.30.

Amatorii de distracie vor avea parte de cele mai intense senzatii pe plaja din Vama Veche, unde o zona special delimitata le va oferi toate ingredientele de care au nevoie pentru o vacanta reusita: tiroliana, sporturi nautice, trasee offroad si multe altele.

Stufstock, cel mai longeviv festival open air de rock de la malul Marii Negre a reuit sa devina, in cele 9 editii organizate in Vama Veche, o adevarata experienta muzicala si culturala pentru publicul din Romania.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea