De prin lume adunate

#vara in bucuresti #ciurel #crangasi #vara #bucuresti #strand

Stranduri in Bucuresti

In zilele toride de vara ce poate fi mai bine decat sa stai cu burta la soare, sa inoti sau sa te distrezi la o bere cu amicii? Strandurile din capitala s-au gandit la tine si pe langa bazinele de inot, iti ofera numeroase facilitati: plaje fine cu nisip, sezlonguri, umbrelute din stuf, dar si terenuri de fotbal si tenis, pentru spiritele mai zbuciumate.


Strandul Ciurel

 

Strandul Ciurel ( ) se afla pe Soseaua Virtutii, langa Piata Crangasi. Strandul este deschis non-stop, din luna mai pana in septembrie. Dispune de cinci bazine, trei pentru adulti si doua pentru copii, plaja cu nisip, dusuri, sezlonguri, umbrelute, spatii de joaca pentru copii, mese de tenis de masa, doua terenuri de fotbal si tenis de camp .

Pretul de intrare este de 5 lei pentru adulti si 3 lei pentru copii, iar cei sub 7 ani beneficiaza de gratuitate. Daca vrei sa stai confortabil pe un sezlong, va trebui sa mai scoti din buzunar inca 5 lei. Pentru ora de tenis de masa vei plati 5 lei, pentru fotbal 50 de lei ziua si 70 de lei in nocturna, iar pentru tenis de camp 20 de lei ziua si 30 de lei noaptea.

 

Strandul Berceni

 

Strandul Berceni se afla pe strada Izvorul Oltului, la numarul 9. Dispune de trei bazine de inot, unul pentru adulti si doua pentru copii, terenuri de tenis, fotbal, minigolf si baschet. Este amenajat cu tobogane, plaja din nisip, gazon, sezlonguri, umbrele din stuf, dusuri, un parculet si spatiu de joaca pentru copii. Strandul este deschis zilnic, intre orele 9 - 18.00, din luna mai pana la mijlocul lui august.

Intrarea costa 5 lei pentru adulti si 3 lei pentru copii. Daca vrei sa iti petreci ziua pe terenul de tenis sau fotbal, vei plati 20 si respectiv 50 de lei, pentru o ora.

 

Strandul Drumul Taberei

 

Strandul Drumul Taberei se afla pe Aleea Drumul Taberei, la numarul 115 si are o capacitate de 2000 de locuri. Este deschis zilnic intre orele 8 - 21. Dispune de doua bazine pentru adulti si unul pentru copii. Strandul este amenajat cu plaja din gazon, sezlonguri, spatiu de joaca pentru copii si umbrelute de stuf. In incinta strandului exista si un restaurant cu bar si terasa si doua cuptoare de pizza.

De asemenea, se organizeaza si cursuri de inot, care costa 100 de lei pentru 10 sedinte. Intrarea la strand costa 8 lei, iar copiii sub 10 ani beneficiaza de gratuitate.

 

Strandul Titan

 

Strandul Titan se afla pe bulevardul Nicolae Grigorescu , in apropierea Parcului Titan, si este deschis zilnic, intre orele 8 - 19, iar in nocturna de la ora 21 pana la 5 dimineata. Strandul dispune de un bazin olimpic, doua bazine pentru adulti si doua pentru copii.

Pe langa bazinele pentru inot, in strandul din Titan vei mai beneficia de plaja cu nisip, tobogan acvatic, terenuri de fotbal si tenis, iar pentru o bere rece iti stau la dispozitie, barul cu terasa, restaurantul si discoteca.

Tot aici se organizeaza si cursuri de inot. Strandul dispune si de o scena pentru concerte in aer liber . Intrarea este de 10 lei, iar ca sa inchiriezi un sezlong vei mai scoate inca 10 lei din buzunar.

 

Complexul Tei

 

Complexul Tei se afla pe strada Oltetului, la numarul 39. Facilitatile pe care ti le ofera acest strand sunt plaja cu nisip si gazon, terenuri de tenis, fotbal, baschet, rugby, tenis de masa, terase, baruri si restaurante. Scaldatul in lac este interzis. Intrarea in complex este gratuita, insa va trebui sa platesti pentru serviciile de aici.

Pentru ping pong vei plati 12 lei pentru o ora, iar pentru tenis este nevoie de abonament. Complexul este deschis zilnic, intre orele 9 - 21.

 

Strandul Uverturii

 

Strandul Uverturii sau Dreptatii se afla pe strada Dreptatii la numarul 12. Facilitatile oferite sunt plaja de tip gazon si sezlonguri gratuite. Dispune si de o terasa, un bar si un restaurant.

Programul este de luni pana duminica intre orele 9 - 18. Tarifele de intrare sunt de 20 de lei pentru adulti si 10 lei pentru copii, iar cei sub 10 ani beneficiaza de intrare libera.

 

Strandul Vacaresti

 

Strandul Copiilor sau Vacaresti se afla pe strada Pridvorului la numarul 25 si detine un bazin olimpic pentru adulti si patru bazine mici pentru copii, dusuri si cabine.

Pe langa bazinele cu apa, vei mai beneficia de plaja cu gazon, sezlonguri, umbrelute, o terasa, un bar si un restaurant. Baza sportiva include si terenuri de volei, fotbal si tenis. Programul e de la 9.00 la 18.00, din luna mai pana la inceputul lui septembrie.

Pretul biletului este de 10 lei, iar pentru copiii sub 7 ani, intrarea este gratuita. Pentru o ora pe terenul de fotbal vei plati intre 70 si 100 de lei.

 

Water Park

 

Otopeni se afla pe Calea Bucurestilor, la numarul 255A, la 6 kilometri de capitala, langa complexul hotelier Confort Rin Otopeni. Acest parc acvatic este singurul de acest gen din Bucuresti si atrage prin cele 32 de tobogane. Parcul este amenajat cu gazon artificial, palmieri, spatii de joaca pentru copii si o cascada artificiala. La WaterPark exista 9 bazine de inot, jocuri mecanice si saltele pentru sarituri.

De asemenea, daca vrei sa te relaxezi la o bautura racoritoare , aici exista cateva terase, o si un fast food. In week-end au loc si concerte in aer liber si concursuri de karaoke.

Tarifele sunt de 15 lei pentru copii si 30 lei pentru adulti, in timpul saptamanii, iar in week-end de 25 lei pentru copii si 50 lei pentru adulti. Complexul este deschis deschis toata saptamana, intre orele 9-20. 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.