De prin lume adunate

#patinaj #stelele moscovei pe gheata #turneu #bucuresti #balet #mihai flamaropol

Stelele Moscovei pe Gheata - Un martisor oferit romanilor de campionii rusi

Tripleta de aur a ghetii, Igor Bobrin, Natalia Bestemianova si Andrei Bukin sosesc in Romania pentru a sustine un turneu de inalta clasa: “ Stelele Moscovei pe Gheata ”.
Patinatorii rusi vin in Romania dupa ce vor traversa, de la inceptul anului, lumea in lung si lat. Sfarsitul de an i-a prins in Ucraina, la Kiev. Au zburat mai apoi in Australia pentru un turneu si vor veni la noi dupa cateva spectacole sustinute in SUA, la Miami. In cadrul acestor turnee sportivii rusi au avut chiar si cate 3 spectaole pe zi.
Publicul din Romania arata un interes deosebit pentru spectacol, la doua saptamani de la punerea in vanzare a biletelor fiind deja vanduta mai mult de 70% din capacitatea salilor de spectacol.
Bobrin, Bestemianova
si Bukin sunt producatorii artistici ai spectacolului tv “Dances on Ice”, un fel de “Dansez pentru tine” pe gheata, o emisiune care se bucura de un real succes in Rusia.
Bestemianova a participat si ca membru al juriului pentru varianta engleza a acestui reality show de televiziune, pe care este posibil sa il vedem in curand si in Romania.
In paralel cu turneele si emisiunile de televiziune, cei trei, isi gasesc timp sa antreneze sportivi de top, campioni olimpici, mondiali sau europeni, atat la juniori cat si la seniori, o parte dintre ei urmand sa participe si la turneul din Romania.
Periplul artistic incepe in data de 27 februarie la Miercurea Ciuc, pe patinoarul acoperit "Vakar Lajos". La Bucuresti, campionii rusi vor oferi un minunat martisor pe 1 martie. Reprezentatia va avea loc la patinoarul “ Mihai Flamaropol ”, din cadrul complexului sportiv “Lia Manoliu”. Patinatorii rusi vor ajunge la Galati in data de 2 martie, iar pe 3 martie la Braila, ultimul popas al turneului.
Spectacolul este alcatuit din doua parti. In prima parte vom urmari o excelenta viziune pe gheata a baletului “Lacul lebedelor”, urmand ca in cea de-a doua, starurile Rusiei sa-si demonstreze valoarea intr-o spectaculoasa “Gala a Campionilor”. Vor evolua in total 33 de patinatori , fosti campioni nationali, europeni, olimpici si mondiali ai acestui sport indragit.
Spectacolul este organizat de Centrul International Antidrog si Pentru Drepturile Omului, (CIADO), Asociatia Nationala a Caselor de Cultura ale Sindicatelor (ANCCSR), Asociatia Culturala „DRACULA” si Federatia Romana de Hochei pe Gheata, sub patronajul direct al Organizatiei EURAD (Europe Against Drugs). Turneul face parte din proiectul national „ARTA CONTRA DROG 2009”.
Biletele pentru spectacolul din Bucuresti au urmatoarele preturi:
Cat. I 150 Lei
Cat. II 100 Lei
Cat. III 70 Lei

Pentru Bucuresti, biletele se gasesc la casa de bilete a Salii Palatului, TNB, Magazinul Muzica, statiile de metrou Unirii 2, reteaua magazinelor Diverta, reteaua Carrefour si online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, blt.ro, vreaubilet.ro, bilet .ro, ticketpoint.ro si bilete.ro.Daca vrei sa mergi la acest spectacol, participa la concursul nostru si ai ocazia sa ii vezi live pe celebrii patinatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea