De prin lume adunate

#evenimetne #cismigiu #parc #concert #muzica #jazz

Stagiunea Muzicala Estivala in Cismigiu

ArCuB organizeaza, in perioada 1 mai – 26 septembrie, stagiunea muzicala Estivala. Esti asteptat la fiecare sfarsit de saptamana, intre orele 11.00 si 13.00, in Gradina Cismigiu , sa asculti muzica de promenada .

In cei noua ani de cand rasuna vara in foisorul din Cismigiu, concertele Stagiunii Muzicale Estivale au devenit un eveniment asteptat cu interes de iubitorii recitalurilor de strada. Publicul prezent se relaxeaza pe bancile din jurul chioscului, uneori fredoneaza, cateodata danseaza si de fiecare data aplauda.

In acest an programul Stagiunii Muzicale Estivale include formatii deja cunoscute si asteptate de bucuresteni. Manifestarea va incepe sambata 1 mai, cu Karpaten Show, care va interpreta muzica traditionala germana: valsuri, marsuri, polci, muzica usoara , uverturi din opere si operete. Duminica 2 mai, ii vei putea asculta pe muzicienii de la Nataly, cantand melodii rusesti, spaniole si romanesti.

In weekend-ul urmator, in data de 8 mai, va urca pe scena grupul La Musica, prezentand o selectie de muzica clasica si prelucrari dupa muzica populara. Pe 9 mai publicul se va intalni cu formatia Brass Quintet Bucuresti, alaturi de mezzosoprana Claudia Maru-Hanghiuc. Ei pregatesc un spectacol de exceptie, bazat pe un repertoriu clasic, preclasic, romantic si contemporan.

In data de 15 mai te voi bucura de concertul trupei Polyphonic Show, iar a doua zi formatia Clasic Band va sustine un recital de muzica de film , usoara si jazz. Sambata 22 mai, instrumentistii de la Sunetul Trompetei vor aduce in parc ritmuri de vals, polca, tango si rumba, iar duminica 23 mai, trupa Angely’s va incanta publicul cu muzica pop, rock, swing si latino.

Intrucat duminica, 30 mai, este o zi dedicata celor mici, concertul din cadrul Stagiunii Muzicale Estivale se decaleaza fiind prezentat vineri 28 mai, intre orele 16.00-18.00 de trupa Clasic Band. Acordurile pline de farmec ale formatiei Brass Quintet Bucuresti vor incheia recitalurile din acesta luna, sambata, pe 29 mai.

Seria de concerte inceputa in luna florilor va continua si in iunie, iulie, august si septembrie. Esti astfel asteptat la momentele estivale de relaxare si incantare din inima Bucurestiului, in batranul Parc Cismigiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea