De prin lume adunate

#sport in aer liber #cea mai mare ora de sport #miscarea face bine #sport in parc

Sport in aer liber la intrarea in parcul Herastrau

Sambata, 6 iulie 2013, Dolce Sport da startul celei de-a treia editii a evenimentului  “Cea mai mare ora de sport”, ca parte a campaniei pro-sanatate “Miscarea face bine”. Evenimentul, organizat de Dolce Sport impreuna SmartAtletic si GetFit, se va desfasura pe durata a trei zile, prima fiind programata in aceasta sambata, in Bucuresti, parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, intre orele 9-15. Alte doua zile dedicate exercitiilor in aer liber sunt rezervate pentru vineri, 26 iulie, si sambata, 27 iulie, la Mamaia, piateta Perla.

“Pentru ca numarul celor care fac miscare este in continua crestere si pentru ca suntem la cea de-a treia editie a evenimentului Cea mai mare ora de sport, ne-am decis sa il organizam pe durata a trei zile si sa mergem si acolo unde cei mai multi dintre romani isi petrec vacanta in acest an, adica pe litoralul romanesc. La editiile anterioare am avut mii de participanti de toate varstele, iar acum speram ca numarul entuziastilor sa fie cel putin la fel de mare,” a declarat Vlad Enachescu, Director General Dolce Sport si sustinator activ al campaniei “Miscarea face bine”.

La "Cea mai mare ora de sport" din Bucuresti vor avea loc demonstratii de zumba, kangoo jumps,  body kick,  dar si dansuri pentru copii. De altfel, fata de editiile din anii trecuti, cateva noi discipline precum boot camp, antrenamentul functional, bokwa, fitbox, real ryder, steel programs, X-tempo, care capata noi adepti de la o luna la alta, vor putea fi testate de participanti. Sesiunile vor fi sustinute de instructori renumiti (vezi agenda) alaturi de care participantii pot invata miscari de baza sau pot efectua exercitii intense.

 „Am facut 20 ani de sport, ca atare, pentru mine, a face miscare regulat este o obisnuinta. Cu toate acestea sunt constient ca aceasta deprindere nu este una innascuta, ci se obtine pe parcurs, auto-educandu-ne sau recurgand la un instructor. Indiferent de calea aleasa si sportul care ni se potriveste, cel mai important este rezultatul, si anume o viata mai sanatoasa”, spune Vlad Stoica, presedinte SmartAtletic.

„Sportul ne ajuta sa ne mentinem in forma, sa avem mai multa energie. Dar acesta trebuie completat si de o dieta corecta si echilibrata,  care sa asigure corpului  <> de care are nevoie.” a adaugat Cristi Margarit, consultant in nutritie si fitness, GetFit.

Programul complet al evenimentui este disponibil pe www.miscareafacebine.ro, platforma de informare dedicata campaniei.  “Miscarea face bine” este o campanie pro-sanatate prin sport si dieta corecta, demarata de Dolce Sport, Divizia Comunicare Tel: (+4) 021 400 4378; Fax: (+4) 021 400 5602 canalul TV al Romtelecom, in anul 2011

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea