De prin lume adunate

#spectacol #florin chilian #mihai margineanu #adrian naidin # Radu Iacoban

Spectacolul "Dar din dragoste", un concert ca-n sufragerie, cu Florin Chilian si Mihai Margineanu

Florin Chilian, Mihai Margineanu, violoncelistul Adrian Naidin si actorul Radu Iacoban au acceptat provocarea de a explora un teritoriu subtil, cel al inimii, in spectacolul “Dar din dragoste”, care va avea loc in luna martie la Sala Palatului.

Ideea acestui spectacol a venit aproape din joaca, dupa cum spune Florin Chilian: "Ce-ai spune tu, lume, de un concert asa, ca-‘n sufragerie, intre prieteni? Cu muzichii intre amici, pentru fete, doamne, domnisoare si gagici!”. Experimentul a devenit apoi unul indraznet, o aventura poetica la granita dintre sunet si cuvant, dintre folk si world music, etno-jazz si clasic, un “spectacol-imn dedicat femeii”, asa cum spune violoncelistul Adrian Naidin.

“Toti suntem nascuti din femeie, cum sa nu o imbratisezi, cum sa nu te pui cu un genunchi in pamant, sarutandu-i mana, si sa-i multumesti, cum sa nu o iubesti pe ea, aducatoare de caldura, de frumusete. De drag de ea, de dor de ea, de aripa de ea, de zbor de ea, de sarut de ea”, spune violoncelistul Adrian Naidin.

Mihai Margineanu spune ca acest spectacol este imaginat dupa chipul “celor pe care avem impresia ca noi le-am ales, asa cum spune , “dar care, abia din clipa in care credem ca le-am cucerit, incep sa ne cucereasca inapoi, miseleste si incetul cu incetul, cate o reduta in fiecare zi de convietuire!”.

Spectacolul “Dar din dragoste” va avea loc miercuri, 6 martie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti.  Biletele sunt disponibile online, pe www.iabilet.ro si www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro, la Casieria Palatului National al Copiilor din Bucuresti, la Casieria din statia de Metrou Unirii 1 din Bucuresti si la Agentia de Bileta a Salii Palatului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea