De prin lume adunate

Spectacole-lectura dramAcum

Conform Gandul, pe 14, 15 si 16 aprilie dramAcum si teatrul foarte mic organizeaza spectacolele-lectura cu textele castigatoare ale concursului dramAcum5.

 

S-au primit 130 de piese si idei de scenarii. Publicul si profesionistii din domeniul teatral sunt invitati sa-i cunoasca pe autori si creatiile acestora.

 

Selectia pieselor a fost realizata de Andreea Valean, Gianina Carbunariu, Ana Margineanu, Radu Apostol , Alexandru Berceanu. Intrarea este libera.

 

Lecturile vor fi urmate de discutii cu publicul.

 

dramAcum este un proiect de promovare a dramaturgiei contemporane, lansat in cadrul U.N.A.T.C si sustinut financiar de Fundatia Ratiu Romania .

 

Activitatea dramAcum a avut in principal doua directii: organizarea unui concurs de dramaturgie romaneasca adresat autorilor de pana in 26 de ani si promovarea unor texte de ultima ora din dramaturgia straina, prin traduceri din limbi de circulatie restransa (islandeza, suedeza, macedoneana etc.).

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea