De prin lume adunate

#vacante concerte #fado #concert #martisor #martie #martisoare

Seara de fado de Ziua Femeii

Maria Raducanu, un nume deja cu mare rezonanta in lumea jazz-ului, atat pe plan national cat si international, va asteapta cu o ocazie festiva intr-o locatie speciala: Gala wine bar & Tapas, primul local cu specific portughez din Bucuresti.

De Ziua Femei, Maria Raducanu va sustine un concert acustic de fado. Freamatul si trairile acestui stil de muzica portugheza va vor fi negresit transmise de vocea tulburatoare a Mariei Raducanu si de acordurile chitarii sale.

De-a lungul evolutiei sale muzicale, Maria nu s-a oprit la jazz, ci a fost atrasa de muzica popoarelor din intreaga lume. Ea exploreaza si abordeaza intr-o maniera personalizata o gama vasta de stiluri, de la muzica traditionala romaneasca, pana la cea specifica Rusiei nomazilor, Frantei , Spaniei si nu in ultimul rand fado-ul portughez.

Gala wine Bar & tapas este o locatie boema si cocheta creata special pentru a te rasfata. Intrarea la concert costa 45 lei si include un paharel de vin de Porto si o gustare din partea casei. rezervari se fac la numerele de telefon 021.210.40.39 sau 0744.67.15.73.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea