De prin lume adunate

#expozitie #muzeu #galerie #micul paris #bucuresti #zilele bucurestiului 2010

Se deschide Suvenir de Bucuresti, expozitie despre Micul Paris

In aceasta saptamana, Bucurestiul aniverseaza 551 de ani de la prima atestare documentara. Cu aceasta ocazie, la Galeria Elite Art se deschide expozitia " bucuresti ".

La eveniment vor expune maestrii zugravi Gabriela Draghici, Mirela Hagiu si Vitalie Butescu si maestrii faurari si mestesugari Roxana Soos si Vasile Corlatan.

De la tablouri infatisand diverse fatete ale capitalei, pana la ceramica fina, decoratiunile, bijuteriile ori accesoriile si palariile de dama, toate va vor aduce aminte de Micul Paris. Expozitia isi doreste sa incante ochiul publicului cu amintiri despre Bucurestiul de altadata .

Gazdele expozitiei vor fi Tipatescu, Trahanache, coana Zoitica, dar si alte personaje ale Bucurestiului. Acestia va vor intampina pe acorduri de romante. La expozitie vor fi prezenti si artisti si mestesugari din intreaga tara care vor organiza ateliere de creativitate .

Expozitia este deschisa zilnic, pana pe data de 28 septembrie, intre orele 10.00 - 18.00. Galeriea Elite Art se afla pe strada Academiei, la numarul 15.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea