De prin lume adunate

#aquapark romania #aquapark #dunare

Se deschide cel mai mare Aquapark din Romania la malul Dunarii

Veste buna pentru toti romanii dornici de balaceala! La malul Dunarii se va deschide cel mai mare Aquapark din Romania, care va putea primi 3.500 de vizitatori. Va fi deschis oficial pe 31 iulie, iar constructia a costat peste 30 de milioane de lei. Suprafata amenajata a aquapark-ului se intinde pe patru hectare.

 

Primaria a anuntat ca parcul acvatic de distractii are o capacitate de 3.500 de persoane, dar, din motive de pandemie, vor avea acces doar 50%. Investitia se ridica la suma fabuloasa de 6 milioane de euro, conform Primariei municipiului Galati.

„Este un moment asteptat de catre galateni si ma bucur ca incepand de sambata vom deschide Plaja Dunarea. Este locul unde galatenii, si nu numai, isi vor putea petrece timpul liber intr-un mod cat se poate de placut, aici in oras, unde pe langa plaja propriu-zisa, vor putea avea acces la bazinul cu valuri, la ansamblul de tobogane, cel mai inalt avand 20 de metri inaltime, sau la zona de food court.

De asemenea, copiii se vor putea bucura de un bazin al lor, prevazut cu tobogane. Sunt sigur ca foarte multi dintre cei care obisnuiau in trecut sa vina la Plaja Dunarea vor regasi acest loc cu totul si cu totul schimbat, la standarde moderne”, a precizat Ionut Pucheanu, citat de adevarul.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea