De prin lume adunate

#hobby #dans #dansuri de societate #dansuri sportive #dansuri latino #scoli de dans #tango #salsa #vals

Scoli de dans in Bucuresti

Vrei sa te relaxezi, sa te simti bine si in acelasi timp sa imbini utilul cu placutul? Cauti o modalitate usoara de a ramane in forma? Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la un curs de dansuri. Pe langa un mod placut de petrecere a timpului liber, dansul te ajuta sa arzi calorii, iti dezvolta vigoarea si forta, te ajuta sa cunosti oameni noi si, de ce nu, chiar jumatatea.

Scoala de dans Espansivo

La scoala de dans Espansivo se preda urmatoarele dansuri: cha-cha, samba, rumba, jive, salsa, meringue, vals lent, vals vienez, tango si quickstep. Cursurile de dans sunt structurate pe grupe, in functie de nivelul cursantilor: incepatori, intermediari si avansati. Programul include doua sedinte pe saptamana pentru fiecare grupa in parte. De asemenea, se organizeaza cursuri pentru copii, Lectii particulare si dansuri pentru nunta. Scoala de dans asigura si spectacole speciale de dans pentru anumite evenimente importante sau petreceri private.

Tarifele pentru cursurile de dans sunt cuprinse intre 95 si 270 de lei pentru adulti, in functie de tipul de abonament pentru care optati, 70 – 200 de lei cursurile pentru copii, iar pachetul special pentru nunta este de 990 de lei.

Mai multe detalii gasiti aici.

Magic Dance Club

Magic Dance ofera cursuri de dans pentru incepatori, dar si pregatire profesionala pentru competitii. Aici vei invata dansuri latino-americane precum cha cha, rumba sau jive, dansuri de societate cum ar fi vals englezesc, tango argentinian sau fox trot dar si dansuri de petrecere: salsa, merengue, rueda de casino, dansuri irlandeze si dansuri grecesti. La aceasta scoala de dans prima sedinta este gratuita. Daca nu ai timp sa vii la cursuri, scoala iti ofera si suport online. Cursantului i se vor explica figurile de dans sportive, sensul de dans si directiile de orientare. Tarifele cursurilor sunt de 80 de lei pentru un abonament de 2 sedinte pe saptamana, 100 de lei pentru un abonament cu 3 sedinte pe saptamana, iar abonamentul VIP este de 120 de lei.

Scoala de dans a creat si pachete speciale celor care se casatoresc. Pe langa un instructor privat, pachetele de nunta includ si consultanta in alegerea muzicii, consultanta pentru fiecare pas al nuntii, un CD cadou cu muzica aleasa si un DVD cu repetitii. Preturile pentru pachetele de nunta se incadreaza intre 350 si 900 de lei, in functie de numarul de sedinte si tipurile de dans pentru care optati.

Mai multe detalii despre Magic Dance gasiti aici.

Scoala de dans Dance Time

Scoala de dans Dance Time organizeaza cursuri de dans pentru copii intre 7 si 13 ani, adulti si adolescenti, lectii particulare, lectii de vals vienez pentru nunta, cursuri de dans in grupe de maxim 8 sau 12 persoane cu instructori dansatori profesionisti. La Dance Time se pot invata salsa, merengue, rock'n'roll, bachata, tango argentinian si zece dansuri sportive. Dansurile sportive se impart in doua mari subcategorii: dansuri de societate si dansuri latino-americane.

Dansurile de societate cuprind vals lent, vals vienez, tango, slow foxtrot si quickstep. Dansurile latino-americane sunt dansuri din America Latina, iar din aceasta categorie fac parte samba, cha-cha-cha, rumba, passo doble si jive. Cele mai cerute dansuri de la aceasta scoala sunt insa cele latino-americane.

Pretul pentru un modul cu durata de 8 saptamani cu 16 sedinte este de 380 lei si poate fi achitat in numerar inainte de inceperea modulului, integral sau in doua rate. Scoala de dans ofera si cursuri speciale de vals vienez pentru nunta, iar durata cursului este de 5 sedinte. Tariful pentru acest modul este de 190 lei si suma se achita inainte de inceperea cursului.

Echipamentul necesar pentru cursurile de dans este format din incaltari de schimb gen adidas sau espadrille si tinuta sport lejera (tricou, pantaloni sport).

Mai multe detalii gasiti aici.

tangotangent

Tangotangent este cea mai activa scoala de tango argentinian din Romania si isi propune sa formeze dansatori de tango. La Tangotangent se studiaza tango pe doua niveluri: incepatori si intermediari. Cursurile pentru nivelul incepator sunt organizate pe mai multe module ce se desfasoara in paralel: tango esencia, tango basico, tango pasion si tango nostalgia. Nivelul incepatori dureaza 3 luni si are ca scop introducerea cursantilor in fenomenul “tango argentinian”. Pretul unui modul ce dureaza trei luni este de 220 de lei.

Tot Tangotangent organizeaza si seri in care iti poti dovedi talentul de dansator la Clubul Taranului. Milonga La Victoria are loc in fiecare duminica, de la cu orele 20.30. Intrarea este de 10 lei.

Mai multe detalii gasiti aici si aici.

Street Dance

Pe langa scolile de dansuri sportive, in Bucuresti exista si scoli de street dance. La scoala Street Dance putei invata sa va miscati pe ritmuri de R’n’B si Hip-Hop, dar si sa va familiarizati cu stilurile popping, locking, dancehall, c-walk si krumping (derivate din hip-hop).

Popping este un stil bazat pe tehnica rapida a contractiei si relaxarii muschilor,stil ce a luat nastere din Locking. Looking este ascociat cu miscarile rapide ale bratelor si mainilor, combinate cu miscari ceva mai lente si relaxate ale soldurilor si picioarelor. Dancehall este un stil de dans ce provine din Jamaica. Contine miscari ample ale soldurilor si coapselor si este considerat un stil de dans mai provocator.

Krumping este un stil relativ nou, caracterizat prin expresivitatea miscarilor libere, energice si chiar dure, cu un caracter revoltator. C-walk este un stil si o miscare impotriva imaginii de gangster asociata hip-hop-ului. Se bazeaza pe deplasarea in forma de V, a picioarelor, varf, calcai si chiar scrierea cuvintelor prin miscarea simultana a picioarelor.

Tariful pentru un curs de o luna, cu 2 sedinte pe saptamana este de 80 de lei. Mai multe informatii gasiti aici.

La Street Beat poti invata street style, dancehall, reggae, reggaeton, popping, locking, krumping, newstyle, salsa si urban salsa. Cursurile pentru incepatori dureaza 4 luni si costa 500 de lei. Mai multe detalii gasiti aici.

Belly Dance

Belly Dance este denumirea moderna data uneia dintre cele mai vechi forme cunoscute de dans care isi are radacinile in vechile traditii si culturi ale Orientului Mijlociu. Acest dans special era cunoscut si apreciat in zona unde acum se afla statele Iran, Irak si Dubai. In acele vremuri de demult, dansul era o parte foarte importanta a vietii de zi cu zi. Prin miscari deosebite, corpul dansatoarei dadea viata celor mai inalte emotii si aspiratii ale sufletului.

La scoala Celestial Belly Dancers se organizeaza cursuri pentru incepatori. Stilurile abordate sunt egiptean, arabesc, tribal si fusion. Pe langa aceste cursuri, Celestial Belly Dancers organizeaza numeroase workshop-uri si intalniri, care au loc la ceainaria Lucky Love. Mai multe detalii gasiti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea