De prin lume adunate

#concert #unde iesim #targuri #ziua indragostitilor #valentines day #evenimente #teatru

Sarbatoreste Valentine's Day: evenimente pe care sa le bifezi de Ziua Indragostitilor

Daca nu cumva ai planuit o cina romantica alaturi de jumatatea ta in intimitatea locuintei voastre, poate ar fi inspirat sa ai in perspectiva o iesire la un eveniment special, ocazionat de Ziua Indragostitilor. Cum era de asteptat, evenimentele de acest tip abunda in toata tara - frunzareste-le pe cele mai interesante si decide unde vei celebra Valentine's Day!

Concert Directia 5 de Valentine's Day

Iti place muzica trupei Directia 5? Daca vrei sa intri in atmosfera romantica a Zilei Indragostitilor pe acordurile unor melodii de dragoste, precum "Dac-ai sti", cumpara cat mai repede doua bilete (din reteaua Eventim sau de pe eventim.ro) la concertul Directia 5, din 14 februarie, de la Sala Palatului din Bucuresti. Concertul incepe la ora 19.30, iar pretul biletelor variaza intre 50 si 150 lei.

Piesa de teatru "Sunt un orb... de dragoste"

Daca preferi o iesire la teatru de Valentine's Day, Horatiu Malaele te asteapta la Cinema Patria din Capitala sa asisti, impreuna cu jumatatea ta, la o editie speciala a spectacolului "Sunt un orb", de aceasta data intitulat "Sunt un orb... de dragoste". Invitatul special al marelui actor si regizor este violoncelistul Adrian Naidin.

Spectacolul incepe la ora 19.00, iar biletele pot fi procurate de la casieria Cinema Patria, dar si online, de pe eventim.ro, vreaubilet.ro, bilet.ro sau bilete.ro.

Valetine's Day la Journey Pub

Journey Pub din Capitala (str. George Enescu, nr. 25) te asteapta de Ziua Indragostitilor sa savurezi un cappuccino impreuna cu jumatatea ta, pentru care veti plati cu un sarut! Tot ce trebuie sa faceti este sa urcati pe o retea de socializare o poza a sarutului vostru, sa etichetati Journey Pub in fotografie, dupa care sa i-o aratati ospatarului care va va servi imediat cu doua cappuccino delicioase!

Targuri de Valentine's Day

Inca mai cauti cadoul perfect de Valentine's Day pentru jumatatea ta? Da o fuga pana la cel mai apropiat targ de Ziua Indragostitilor, din Capitala si nu numai, mai ales ca oferta este foarte variata:

  • Valentine's Day Fair (7-14 februarie), Galeria Dalles, Bucuresti;
  • Targ de Valetine's Day (14-16 februarie) in Carrefour Militari, Bucuresti;
  • Sweet Fest (14-16 februarie) la Hanul lui Manuc, Bucuresti;
  • Targul Indragostitilor 2014 (11-16 februarie Bucuresti Mall; 12-16 februarie Mall Plaza Romania);
  • Targ de Sfantul Valentin (13-16 februarie) in Carrefour Constanta;
  • Targ de Valetine's Day (14-17 februarie) la Galeria Arcade Oradea Sud.

Sursa foto: ptitevalentine-be.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea