De prin lume adunate

#salonul de fotografie #fotografie #expozitie #ateliere #targ

Salonul de Fotografie la Bucuresti

Salonul de fotografie Bucuresti isi deschide portile pe 11 iunie la The Ark-Bursa Marfurilor, in prima zi a Noptii albe a Galeriilor. salonul de fotografie inseamna trei zile pline de evenimente, echipamente si expozitii de unde nu trebuie sa lipsesti.

Salonul de Fotografie este un eveniment unic care reunesti atat piata de fotografie profesionista, cat si pe cea pentru amatori. Aici vei gasi marci ale lumii imaginii, fabricanti si distribuitori. 

Salonul se adreseaza tuturor profesionistilor meseriilor care tin de imagine, cat si amatorilor si publicului pasionat. Marea intalnire a fotografiei si a fotografilor, salonul este locul unde publicul se informeaza si se echipeaza. Salonul de Fotografie prezinta toate noutatile marcilor internationale din domeniul fotografiei. Un loc al schimburilor de idei, cunostiinte si pasiuni, salonul va propune, timp de trei zile, un program exceptional de intalniri, conferinte, expozitii, ateliere si dezbateri, cu participarea celor mai importanti actori ai acestui domeniu.

La acest eveniment vei descoperi ultimile inovatii tehnologice, de la captarea imaginii pana la retusarea si imprimarea ei, dar si demonstratiile, atelierele practice, dezbaterile pentru profesionisti sau pentru amatori. Salonul de Fotografie vine si cu un targ cu vanzare.

 

Ce vei gasi la Salonul de Fotografie

 

La acest eveniment vei gasi peste 60 de lucrari a 20 de artisti fotografi, te poti inscrie la trei cursuri de fotografie, vei putea participa la sedinte foto , vei putea admira expozitia "Cadre din India" si ve idegusta vinuri rafinate frantuzesti.

Deschiderea oficiala a Salonului de Fotografie si vernisajul Expozitiei Foto4ALL are loc vineri, 11 iunie, incepand cu orele 19.00, la The ARK-Bursa Marfurilor, de pe Calea Rahovei, numarul 196A, vis-a-vis de Piata de Flori Cosbuc. Evenimentul va fi urmat de o degustare de vin frantuzesc din regiunea Languedoc-Roussillon.

 

Programul de vizitare al Salonului si Expozitiei

 

  • Vineri, 11 iunie: 12.00 – 04.00
  • Sambata, 12 iunie: 11.00 – 20.00
  • Duminica, 13 iunie: 11.00 – 18.00

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea