De prin lume adunate

#evenimente #targ #bunatati #handmade #produse traditionale

Salonul de bunatati in acest weekend

Prima editie a Salonului de Bunatati va avea loc la Casa Cesianu de pe Calea Victoriei, in perioada 14 -16 mai. Atmosfera salonului poarta semnatura inceputului de secol si este incarcata de istorie si romantism.

Alegerea acestei locatii a fost facuta pentru a sustine reabilitarea monumentelor istorice din Bucuresti. Salonul isi propune sa reuneasca expozanti din toate colturile tarii.

De la preparate traditionale cum ar fi branza de casa , pastrama, prajituri, magiun de Topoloveni, colac secuiesc, turta dulce, covrigi, miere, produse apicole , mici, carnati, cozonaci si pana la cosmetice bio si jucarii, biciclete, plante de gradina , antichitati, toate vor face deliciul vizitatorilor. Nu vor lipsi nici obiectele handmade, fiind un cadou deosebit in orice ocazie.

Copii se vor bucura de concerte si lectii de muzica sustinute de Scoala Internationala Olga Gudynn. Vineri, 14 mai, Copii se vor bucura de un concert sustinut de elevii scolii Olga Gudin si de workshopuri despre istoria Bucurestiului. Intrarea la eveniment este gratuita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea