De prin lume adunate

#salon #targ #masini #masini de epoca

Salon cu masini de epoca in Bucuresti

World Trade Center Bucuresti si Clubul Vehiculelor de Epoca organizeaza in perioada 10 - 13 iunie la World Trade Plaza, editia inaugurala a unui eveniment special: "Bucharest Classic Car Show".

Acest eveniment va prezenta cunoscatorilor in domeniu si publicului larg peste 50 de modele de automobile de epoca aflate in colectii particulare si va reuni principalele cluburi de specialitate, firme de restaurare si colectionari . Colectionarii, pasionatii si publicul larg, vor putea admira modele ca Ford T Speedster - 1912, Ford A-1928, Plymouth-1938, Buick Century 8-1938, Aero-1936, Mercedes 230-1940, Lincoln Continental -1963.

Tot la acest salon vor fi expuse masini de curse, obiecte de colectie care tin de segmentul auto dar si de decor: statie de benzina vintage, atelier de restaurari auto cu demo, numere auto vechi, ceasuri de bord, vechi. Totodata vor fi organizate demonstratii auto.

Atmosfera inceputului de secol XX va fi recreata cu ajutorul obiectelor de epoca puse la dispozitia publicului spre cumparare de catre colectionari. Alaturi de acestia vor fi prezente societati comerciale care ofera produse si servicii legate de tema salonului si de perioada pe care acesta doreste sa o evoce.

Tot la acest salon vei putea afla mai multe despre istoria marcii Opel si vei putea vedea si cateva exponate speciale, precum modelul Olympia si Rekord. Anul acesta se implinesc 111 ani de la aparitia primului automobil Opel.

Salonul Bucharest Classic Car Show se poate vizita pana duminica, intre orele 10.00 - 18.00, iar intrarea este gratuita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea