De prin lume adunate

S-a deschis cafeneaua Metropolitan Caffe!

Joi, 12 iunie a.c., a avut loc deschiderea oficiala a cafenelei Metropolitan Caffe . Cafeneaua este situata intr-o locatie extrem de potrivita si anume Teatrul Metropolis .

Numele cafenelei se identifica cu numele cafelei lansata in anul 2004 de catre Romaqua Group Borsec Metropolitan Caffe. Spatiul din cafenea nu e mare, dar confortabil, iar designul interior pare destinat unor evenimente unice: fereastra din spate pare a fi mai degraba o usa, pe care astepti sa o deschida cineva. Dar de acolo nu vine nimeni, iar intrarea laterala ofera fiecarui vizitator o aura stranie, de sosire neasteptata demna de toata atentia.

“Nu puteam gasi o locatie mai fericita pentru cafenea: un teatru elegant, modern in care atentia la cel mai mic detaliu se observa cu usurinta, un loc select unde vin cei inclinati spre frumos, arta, cultura si relaxare” – a declarat Mihaela Draghici Director P.R. Romaqua Group S.A. Borsec.

Teatrul Metropolis este o explozie de culoare, o armonie a formelor geometrice care aseaza laolalta teracota si mozaicul cu elemente din arhitectura lui Hunderwasser. Nici ca se putea mai bine. Pentru ca METROPOLIS e mai mult decat un teatru.

E un spatiu al artelor, al intalnirilor, un spatiu al artistilor de toate varstele, o punte intre generatii, un creuzet al emotiei. Spatiul intim, creat intr-o sala cu numai 150 de locuri, ofera publicului, asezat in confortabilele fotolii, cea mai variata oferta de spectacole din Bucuresti.

Si pentru ca mai stim ca, inaintea sau la finalul unui spectacol, o cafea sau un cocktail e intodeauna binevenit, METROPOLIS iti pune la dispozitie spatiul de la etaj, unde se afla Metropolitan Caffe. O cafenea sic care nu te lasa indiferent. Aici, recitalul sau one-man-show-ul vor fi precum spuma unui delicios latte macchiato.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea