De prin lume adunate

#revelion #anul nou #distractie #petrecere #club #muzica #unde iesim

Revelionul in club

Noaptea dintre ani trebuie sarbatorita intr-un mod cat mai special. Daca nu esti pe partiile de la munte sau in alte destinatii de iarna, si in cluburile din Bucuresti se organizeaza numeroase petereceri de revelion. Muzica, mancare aleasa, balrui mascate, artificii si multa distractie sunt atractiile unei petreceri incendiare.

New Year's Eve Carnevale la

 

De Revelion, Elements Herastrau a pregatit reteta perfecta pentru noaptea ideala. Pe 31 decembrie, de la ora 21, cortina se ridica pentru Carnevale by Elements, un show inedit care depaseste granitele stilului si ale modei.

Desfata-ti toate simturile la cea mai tare petrecere a anului alaturi de Damian&Brothers, dansatoarele Carnevale, DJ Ruky si Bartenders Premium Show. Eleganta, lumina, culoare si distractie maxima sunt cuvintele cheie ale petrecerii Carnevale by Elements. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0723.123.456.

Revelionul in Club Bamboo

 

La trecerea dintre ani, Clubul Bamboo Bucuresti te asteapta sa inchini impreuna o cupa de sampanie si sa gusti cele mai imbietoare bucate in ritmul celor mai antrenante beat-uri. Pentru acesta noapte, organizatorii au pregatit un program artistic exceptional: concert live Antonia, Puya, Connect-R, DJ Project & Giulia si Deepside Deejays care va vor incanta cu cele mai tari si cunoscute hituri, show de coregrafie Bamboo Ladies, costume impresionante, efecte speciale si multe alte surprize.

Pretul unui bilet este de 150 de lei si include accesul in club, bufet suedez (bufet rece, bufet cald, desert si fructe) si program artistic. Rezervari pentru Revelionul din club se pot face la numerele de telefon 0731 990 099 si 0724 234 650.

Pentru cei ce isi doresc in noaptea de Revelion mai multa intimitate, Club Bamboo pune la dispozitie un Salon Privat care va fi deschis in premiera de Revelion. Pretul unui bilet este de 170 Euro si include: open bar, meniu international cu servire la masa (patru feluri de mancare, gustari reci, gustari intermediare, peste , fel de baza si tort festiv) si all access. Pentru Revelionul organizat in Salonul Privat Bamboo, rezervarile se fac la numarul de telefon 0724 322 189.

Revelion la Galanto Cafe&lounge

 

Galanto Cafe&lounge este o locatie selecta, care te invita sa sarbatoresti trecerea dintre ani alaturi de prietenii tai. Atmosfera este asigurata de DJ Octav Paul. Pretul unui bilet este de 250 de lei de persoana si include accesul in club, mancarea si bautura.

Pentru grupuri mai mari de 10 persoane, pretul este de 220 lei/persoana. Rezervari se fac la numarul de telefon 0722.219.621.

D’ale carnavalului in club Expirat

 

Joi, 31 decembrie, in club Expirat/ are loc petrecerea de , D’ale Carnavalului, cu incepere de la ora 20.00. DressCode: masti, paiete, culori, printi si printese, gentlemani si contese, orice iti trece prin mintea-ti ascutita, totul este permis. Muzica este asigurata de HJK & Dominic.

In program ai parte de bufet suedez format din diverse apertive, tartine, vegetale fresh si murate, crakers, prajituri, alune si sampanie. Preturile la bar raman neschimbate. Pretul unui bilet este 150 de lei de persoana pentru rezervarile la mese si de 100 lei de persoana fara rezervare la mese. Rezevarile se fac la numarul de telefon 0733.974.728.

Midnight Masquerade Ball in Silver Church

 

Clubul Silver Church din capitala organizeaza un bal mascat inedit, cu o regula de aur care nu trebuie incalcata: "Silence rule". Aceasta regula a tacerii are urmatoarea semnificatie: chiar daca unele persoane ne sunt cunoscute din viata de zi cu zi sau de la evenimentele anterioare ce au avut loc in club, regula tacerii ne obliga sa NU tinem cont de adevarata identitate a persoanei in cauza si sa respectam rolul pe care aceasta il propune. Dupa ora 00.00 regula poate fi pastrata, dar nu se mai constituie intr-o obligatie.

"Silence rule" are si o a doua semnificatie: ceea ce se intampla in club, ramane in club! Este o regula ce se aplica in multe alte locuri si semnifica dreptul al participantilor la intimitate.

Pe parcursul intregii nopti servirea va fi de tip "open bar". Toate produsele existente pe lista de preturi a clubului se vor servi si in aceasta noapte, in mod gratuit, cu exceptia tigarilor care vor fi achizitionate la preturile obisnuite. Va exista un bufet suedez, iar sampania este din partea casei si va fi servita in cupe tuturor exact inainte de miezul noptii.

Clubul isi va deschide usile pentru a-si primi oaspetii la ora 21.00. Programul muzical va fi asigurat de cei doi DJ rezidenti ai clubului, Yorgos si Hamilton, iar stilul muzical va fi cel al aniilor '80-'90. Pretul biletului de intrare este de 250 de lei de persoana. Biletele pot fi procurate din incinta clubului si se pot rezerva la numarul de telefon 0723.379.026.

Revelion in Opium Stage

 

La cumpana dintre ani, petrece alaturi de o companie aleasa, o noapte de neuitat alaturi de DJ invitati, live percussion, program de variety show, iluzionism, jocuri de lumini, laser, artificii si multe, multe alte surprize in clubul Opium Stage.

Clubul pune la dispozitie bufet cald si rece: gustare rece traditional romaneasca, telemea oaie, branza de burduf, ardei cu pasta de branza, toba de casa, lebar, caltabos, rosie, castravete, ceapa, masline asortate, salata boeuf, muschi file la gratar, frigarui de pui la gratar, pastrama de porc la gratar, Carnati de casa, cartofi taranesti, muraturi si mini prajituri. Pretul unui bilet este de 200 de lei, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0720.681.202.

The Gate

 

Joi, 31 decembrie, Clubul The Gate din Bucuresti va invita la petrecerea de revelion. Elena Gheorghe este invitata speciala, iar de distractie se va ocupa Vacanta Mica. Pretul unui bilet este de 250 lei de persoana si include accesul in club, mancarea tip bufet suedez, formata din gustari, miniprajituri, fructe si sampanie. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0728.434.283.

Revelion in Bellagio Club

 

Joi, pe 31 decembrie, la cumpana dintre ani, Bellagio Club din Bucuresti va invita la super petrecerea de Revelion. La petrecere va concerta Inna si Deepside Deejays, iar de atmosfera se va ocupa ansamblul de calusari Catanga. Pretul unui bilet este de 500 de lei, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0722.323.324.

Alte petreceri

 

In Club A, pe 31 decembrie, petrecerea incepe la ora 21.00 si se va termina anul viitor. Intrare costa 15 lei, iar organizatorii au anuntat ca nu se fac rezervari la mese. In club Fabrica, oferta organizatorilor este tentanta, toata bautura va fi mai ieftina cu 50%. Intrarea costa 20 de lei.

Club Control gazduieste petrecerea de la final de an. Hiturile indie/alternative ale anului vor intretine atmosfera in noaptea de Revelion. Biletul costa 200 de lei si cuprinde rezervarea pentru masa, un platou rece, o sticla de sampanie la patru persoane si voucher in valoare de 50 de lei cu care puteti cumpara bauturi de la bar.

La El Grande Comandante si El Dictador oferta de Revelion este de 100 de lei. In acesti bani este inclusa o sticla de sampanie la fiecare masa, covrigei, masline si pateuri. La El Comandante oferta pentru cei care vor sa rezerve o masa este de 150 de lei, iar fara rezervare, intrarea este 50 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea