De prin lume adunate

#revelion #revelion bucuresti #petrecere de revelion #cluburi bucuresti #revelion in club

Revelion de criza in cluburile din Bucuresti

De Revelion, cluburile din Bcuresti organizeaza petreceri speciale la trecerea dintre ani. Daca bugetul nu iti permite, poti merge la petrecerile din cluburile mai ieftine din Capitala.

Club A, Fire sau Kulturhaus te asteapta cu distractie, muzica, atmosfera placuta si bauturi ieftine. In Club A, trupa Partizan te asteapta cu muzica de calitate si energie in ultima zi din an.
 

Revelion 2012 in Club A


Ca in fiecare an, Club A isi asteapta oaspetii cu petrecere de Revelion pana in zori. In acest an, Revelionul din Club A este special, iar 31 decembrie inseamna petrecere, sampanie si muzica live.

Nu este o petrecere tipica de Revelion atunci cand Artan urca pe scena, mai ales la granita dintre ani. Partizan este trupa care te va inveseli, va canta si va fi alaturi de tine in ultima zi din an, cu energia lor specifica.

Intrarea la petrecerea de revelion din Club A este de 10 lei.
 

Revelion 2012 in Fire Club


Sambata, 31 decembrie, de la ora 21.00, Clubul Fire te invita la Revelion 2012 , petrecerea care va sfarsi toate petrecerile din anul 2011. Alatura-te petrecaretilor pentru a alunga anul vechi si pentru a-l primi pe cel nou cu bratele deschise intr-o atmosfera incendiara cu cea mai buna muzica si cu toti prietenii aproape.

Cupa de sampanie de la miezul noptii, obligatorie pentru ca anul 2012 sa fie mai prosper este asigurata din partea casei. Intrarea la petrecere este de 20 lei.

Pentru persoanele care isi fac rezervarea din avans, biletul de intrare este de 30 de lei si vor benefici si de un meniu special de revelion. Meniul contine carnati Fire, carnati medievali, aripioare de pui, mici, bruschete, cartofi wedges si muraturi.
 

Revelion 2012 in Kulturhaus


Kulturhaus Bukarest isi asteapta petrecaretii si la trecerea dintre ani. Taxa de intrare este de 20 lei, iar sampania de la miezul noptii este din partea casei.

In schimbul taxei vei primi la intrare un bilet inseriat, tiparit de Imprimeria Nationala si o bratara de hartie branduita.

Aceasta are atat un rol tehnic (de a repermite accesul in club in cazul in care ai iesit "la o gura de aer"), cat si scopul de a semnaliza celorlalti starea de spirit pe care o ai in aceasta seara si gradul de socializare pe care il doresti. Astfel, bratarile vor fi albe si negre.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea