De prin lume adunate

#timp liber #anonimul #evenimente #evenimente bucuresti # retrospectiva anonimul

Retrospectiva Anonimul la Muzeul Taranului Roman

Retrospectiva Festivalului International de Film Independent Anonimul 2012 debuteaza miercuri, 29 august, la Noul Cinematograf al Regizorului Roman, din cadrul Muzeului Taranului Roman.

In cele 5 zile ale evenimentului, vor fi proiectate filmele din competitiile de lungmetraj, scurtmetraj fictiune si scurtmetraj animatie, alaturi de o serie de scurt si mediumetraje romanesti, precum si filme din programele paralele ale Festivalului.

Titlurile declarate castigatoare in urma voturilor exprimate de catre publicul prezent la Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii, vor putea fi urmarite duminica, 2 septembrie, incepand cu orele 19.00. Astfel poti vedea filmele:

"Toata lumea din familia noastra" - Trofeul Anonimul
"Pui, cartofi prajiti si-o cola" - Cel mai bun scurtmetraj fictiune
"Tipatul" - Cel mai bun scurtmetraj animatie.

De asemenea, Retrospectiva Anonimul include titlurile "Alb si negru" regia Tommy Lee Jones, si "Cinema Verite", regia Shari Springer Berman si Robert Pulcini.

"The Door", in regia Istvan Szabo, cu Helen Mirren si Martina Gedeck in distributie, prezentat in premiera in Romania in Deschiderea Festivalului Anonimul, va avea proiectia din cadrul Retrospectivei sambata, 1 septembrie, incepand cu orele 21.00.

Proiectia speciala a filmului "Albert Nobbs", in regia lui Rodrigo Garcia, cel mai recent titlu in care joaca multipremiata actrita americana Glenn Close, alaturi de Mia Wasikowska, Aaron Johnson, Brendan Gleeson, Jonathan Rhys Meyers si Janet McTeer, va inchide Retrospectiva Anonimul 2012 la Bucuresti, duminica, 2 septembrie, incepand cu orele 21.45.

Retrospectiva Festivalului de Film Anonimul se desfasoara in perioada 29 august- 2 septembrie la Noul Cinematograf al Regizorului Roman (NCRR) din cadrul Muzeului Taranului Roman. Biletele pot fi achizitionate de la casa de bilete NCRR, la preturile de 10 RON si respectiv 7 RON pentru elevi, studenti si pensionari.

Asadar, daca vrei sa retraiesti atmosfera din Delta Dunarii, mergi la Retrospectiva Anonimul, un eveniment pentru sufletul tau.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea