De prin lume adunate

#restaurant #familie #meniu #copii

Restaurante unde poti merge cu copilul

Daca ai copii si vrei totusi sa ai parte de o cina placuta la restaurant, poti merge in localurile care au si meniuri speciale pentru cei mici. In Bucuresti exista cateva astfel de restaurante care au creat meniuri cu preparate destinate copiilor. Cei mici se pot rasfata cu preparate din carne de pui, garnituri pe baza de orez si legume, dar si cu deserturi delicioase precum tortul de biscuiti sau clatitele cu dulceata. In multe restaurante sun amenajate si zone speciale de joaca pentru cei mici, astfel ca poti avea parte de momente placute alaturi de familie si prieteni.
 

La Piciorul Porcului
 

La Piciorul Porcului este un restaurant unde poti merge linisitit cu copilul. Daca iti place carnea de porc, in meniul acestui restaurant vei gasi peste 25 de feluri de mancare pe baza de carne de porc. In meniu insa vei gasi si preparatate din carne de gaina sau oaie. La Piciorul Porcului poti incerc ciorbele, rulada de purcel umpluta cu afumatura, rasolul de porc cu bere neagra sau friptura de porc cu mustar si mirodenii.

Acest restaurant este insa si un loc potrivit pentru mesele in familie, alaturi de copii. Restaurantul are si meniuri speciale pentru copii, pentru a nu mai fii nevoit sa ii comanzi celui mic o portie mult prea mare pentru el. Astfel, pentru cei mici vei gasi piept  sau pulpe de pui la grătar, snitele si ficatei cu piure de cartofi. Din partea casei cei mici vor primi o placinta. Pretul unui meniu este de 12 lei.

Restaurantul La Piciorul Porcului se afla pe strada Gheorghe Petrascu, la numarul 9, in apropiere de spitalul Vicotir Babes. Rezervari se pot face la numarul 021.317.94.99.
 

Red Angus Steak House
 

Red Angus Steak House este un restaurnt specializat in fripturi si preparate pe baza de carne de vita. Pe langa aceste preparate, la acest restaurant mai poti savura si fripturi din carne de berbecut sau pui. In meniu vei gasi si deserturi delicioase.

Aceste restaurant este potrivit si pentru o cina alaturi de cei mici. Pentru ei au fost create cinci meniuri speciale. Astfel, cei mici au de ales intre pui feliat la gratar cu orez, friptura cu legume si piure, penne cu carne tocata si sos de tomate , bulete de pui cu sos de usturoi si chipsuri, mini hamburger cu carne de vita si chipsuri. Pretul unui meniu variaza intre 15 si 21 de lei.

Restaurantul Red Angus Steak House se afla pe strada Franceza, la numarul 56, in centrul vechi al capitalei. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.312.03.83.
 

Malagamba
 

In centrul vechi al Bucurestiului vei gasi un restaurant inedit, unde pot petrece momente placute cu familia si cei mici. Numele restaurantului vine de la Sergiu Malagamba, primul trendsetter modern din Romania. A fost un percutionist de geniu care a adus la noi moda si muzica occidentului. Fara sa stie, la sfirsitul anilor '30 - inceputul anilor '40, a generat curentul care avea sa fie numit malagambist.

A stat prin puscarii , pentru ca regimurile politice erau inspaimantate de un personaj care poate sa influenteze tineretul, prin muzica, moda, stil. Restaurantul se gaseste la parterul unei cladiri interbelice, unde Sergiu Malagamba si orchestra sa au sustinut cateva serii de concerte istorice.

In meniu de la Malagamba gasesti aperitive, supe, salate, paste, feluri principale si deserturi. Si pentru cei mici vei gasi in meniu cateva preparate speciale pentru ei. Astfel, poti comanda spaghette cu sos de tomate, penne cu unt si parmezan, piept de pui la gratar, macaroane cu sos de branza ceddar, oua batute cu bacon, pui cu broccoli si fructe.

De asemenea, cei mici se pot rasfata si cu cateva sortimente de cacao fierbinte. Pretul pentru felurile de mancare pentru copii variaza intre 11 si 19 lei.

Restaurantul Malagamba se afla pe strada Sfantul Dumitru , la numarul 2, langa Teatrul de Comedie. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.313.33.89.
 

City Grill
 

Restaurantul City Grill este un loc cu mancare buna si sanatoasa. Este special conceput pentru mesele in familie, alaturi de copii. Atmosfera este familiara si relaxata. In meniu vei gasi gustari, supe si ciorbe, paste, preparate la gratar, preparate din peste, mancaruri gatite, salate si deserturi.

Pentru cei mici exista patru meniuri speciale, formate din supa sau ciorba, fel principal si desert. Astfel, cei mici pot gusta din ciorbita de perisoare, piept de pui la gratar, orez cu legume, salata de legume, piure de cartofi, tort de biscuiti sau clatite cu dulceata. Pretul unui meniu pentur copii este 15,5 lei.

In Bucuresti se gasesc mai multe restaurante City Grill, inclusiv in centrul vechi al Bucurestiului.
 

Alte restaurante unde poti merge cu copilul
 

In Bucuresti mai poti merge cu copilul si la restaurantele Casa Satya, Mandala sau Violeta's Vintage Kitchen. In aceste restaurante vei gasi mancare proaspata si sanatoasa, potrivita pentru alimentatia celor mici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea