De prin lume adunate

#unde iesim #restaurant #spaniol #meniu #restaurant cu specific

Restaurante spaniole in Bucuresti

Vinuri fine, deserturi savuroase si preparate rafinate din carne de miel sau rata, acestea sunt doar cateva dintre bunatatile pe care le vei gasi in meniul unui restaurant cu specific spaniol. Nici capitala noastra nu duce lipsa de astfel de restaurante, care se intrec in delicatese culinare. 

Restaurant Valencia

In Valencia, spiritul spaniol se regaseste in tot ce are el mai bun, mai pasional si mai indragostit de viata. Ingeniosi si mandri, cu sangele fierbinte, valencienii sunt renumiti pentru intensitatea cu care isi traiesc fiecare clipa, pentru dragostea lor de frumos, pentru noptile lor incendiare, pentru controversatele lor coride, pentru fiestele pline de viata, dar si pentru bucataria lor extraordinara. Restaurantul Valencia - Casa Spaniola este unul din cele mai vechi restaurante private din Bucuresti si a fost infiintat in 1994.

In meniu vei gasi preparate culinare specifice Spaniei: tostadas, tapas, salate, supe, paella , specialitati din carne, peste si deserturi. La capitolul bauturi poti incerca un pahara de sangria sau celebrele vinuri iberice. Preturile sunt de 6 lei pentru  tostadas, 15 - 29 de lei pentru tapas, 17 - 19 lei salatele, 18 - 33 de lei paella, iar specialitatile din carne in jur de 18 lei. Restaurantul Valencia se afla in cartierul Cotroceni, pe strada Dr. Leonte, la numarul 12, in spatele Spitalului Municipal si este deschis zilnic, intre orele 12:00 – 24:00. rezervari se pot face la numarul de telefon 0722.204.884.

Restaurant Salsa Picante


Restaurantul Salsa Picante este un alt local din Bucuresti cu specific spaniol. In meniu vei gasi tapas, preparate din carne de miel, vita, peste si fructe de mare, platouri speciale pentru doua persoane, salate, deserturi si bauturi.

Preturile sunt in jur de 19 lei pentru tapas, 20 de lei pentru salate, 19.5 lei pentru preparatele din legume, supele sunt 9 lei, paella este in jur de 31 de lei, preparatele din carne in jur de 30 de lei, iar dulciurile sunt 12 lei.  Restaurantul Salsa Picante se afla in zona Gradinei Icoenei, pe strada Schitul Darvari , la numarul 4. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.211.20.30.

Restaurant Sangria

Restaurantul Sangria din capitala este impartit in trei saloane: Patio, Fiesta si Sala Primera. Patio este un spatiu perfect pentru a lua pranzul sau cina, chiar si de unul singur. Spatiul recreaza o curte interioasa spaniola. Salonul Fiesta este un loc ideal pentru petreceri private, iar Sala Primera este un salon creat special pentru intalniri de afaceri, un spatiu retras, elegant si impunator, perfect pentru discutii in tihna.

In meniu vei gasi antreuri reci si calde, supe, paste, peste si fructe de mare, preparate din carne, salate si desert. Preturile sunt in  jur de 15 - 20 de lei pentru antreuri, 10 - 12 lei pentru supe, 14 - 28 de lei pentru paste, preparatele din peste si fructe de mare sunt intre 20 si 59 de lei, iar deserturile in jur de 15 lei. Restaurantul Sangria se afla pe strada Caderea Bastiliei, la numarul 78, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 021.211.22.76.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Unde poti inota cu delfinii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.