De prin lume adunate

#restaurant #sfantul valentin #cina romantica #valentine's day #bistro

Restaurante romantice pentru cina de Sfantul Valentin

De Ziua Indragostitilor ofera persoanei dragi o cina romantica intr-un restaurant special. In acest mod vei avea parte de o seara deosebita, cu mancaruri si bauturi bune si atmosfera intima. La Escargot Bistro poti incerca melcii cu diverse sosuri, la French Bakery deserturile matasoase, iar la ALioli poti incerca mancaruri picante iberice.
 

Cina romantica cu melci la Escargot Bistro
 

Escargot Bistro este un bistro frantuzesc deschis in centrul Bucurestiului. Micut si intim, bistroul este potrivit pentru o cina romantica alaturi de persoana iubita. Atmosfera este relaxata, decorurile sunt simple, iar albul este culoarea predominanta. Meniul este si el simplu, cu preparate frantuzesti.

Meniul de inspiratie frantuzeasca cuprinde aperitive, feluri principale si deserturi. Pentru o seara speciala de Sfantul Valentin poti alege o supa crema de ciuperci , escargots bourguignons, salata de raci, antricot de vita cu sos de ceapa sau dorada cu sos de unt si lime. La desert poti opta pentru o nougat glace sau mascarpone glace.

Pentru o seara chic si rafinata, Escargot este locul ideal. Escargot Bistro se afla pe strada Toamnei, la numarul 101. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.201.71.33.
 

Prajituri rafinate la French Bakery
 

Chiar daca te afli la Bucuresti poti experimenta cateva ceva din deliciile Parisului. Poti incepe cu un restaurant frantuzesc. French Bakery este un bistro modern cu un ambient placut si muzica in surdina. Bucataria este in totalitate frantuzeasca. Pentru pranz sau cina poti alege dintre specialitatile restaurantului: tarte, pateuri si fripuri, iar la desert spume si prajituri cu ciocolata.Toate preparatele vor merge bine cu un vin frantuzesc vechi. Cu siguranta seara va fi speciala si te vei si simti cu adevarat in Micul Paris.

Restaurantul se afla pe strada Nicolae Golescu, in spatele blocului Eva. Revervari poti face la numarul de telefon 021.310.33.02.
 

Atmosfera intima la Bistro La Taifas
 

Taifas este un restaurant special, cu un farmec aparte, potrivit pentru o seara speciala, la lumina lumanarilor alaturi de cineva drag. La Taifas este dispus pe doua nivele, parter si etaj. Parterul are mese din lemn greu, lucios, cu servetele elegante, iar decorul este elegant, cu oglinzi venetiane si muzica ambientala.

Etajul e o calatorie orientala prin Maroc. Mesele sunt mari, rotunde, din lemn pictat. Peretii sunt decorati cu tavi de alama, coliere si bijuterii, multe si ele din lemn pictat, iar tavanul este decorat cu lampi orientale. Ferestrele au marginile colorate in culori tipic orientale si deasupra lor, iesite in relief, sunt prinse acoperisuri asemanatoare arhitecturii orientale. Decorul este parca desprins din basmele orientale cu printi arabi. Ceea ce este special la acest restaurant este faptul ca meniul este scris pe o tabla mare, care este plimbat de la o masa la alta. Preparatele nu sunt multe, insa sunt bine facute si gustoase.

Restaurantul La Taifas se afla pe strada Gheorghe Manu, la numarul 16, iar rezervari se fac la numarul de telefon 021.212.77.88.
 

Picanterii la restaurantul Alioli
 

Alioli este un restaurant cu specific spaniol, unde vei gasi preparate delicioase. Restaurantul este amenajat in stil rustic spaniol, cu muzica specifica. Daca de Sfantul Valentin iti doresti o cina speciala, cu mancaruri traditionale poti incerca acest restaurant.

Pentru cina romantica poti opta pentru un platou iberic cu salamuri si mezeluri traditionale, paella , rasol de pastrav cu sos de mustar de Dijon cu rozmarin si legume sote, muschi de vita cu salsa de piper verde sau milhojas de porc. La desert poti incerca crema catalana sau sabanon de migdale cu inghetata de lamaie si ciocolata fiebinte.

Restaurantul Alioli se afla pe strada Popa Tatu, la numarul 4. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.311.80.27.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea