De prin lume adunate

#sole # restaurante bucuresti #restaurante spectaculoase #restaurante la inaltime #Avantgarde #Allhambra # 18 Lounge

Restaurante la inaltime in Bucuresti

"Hai sa iti arat Bucurestiul noaptea" este o melodie veche indragita de bucuresteni si ne prezinta un oras romantic si frumos. Daca intre timp Bucurestiul a devenit un oras aglomerat, poti petrece cateva clipe spectaculoase la unul dintre restaurantele aflate la inaltime.

Allhambra, Lateral, 18 Lounge, Sole sau Avantgarde sunt doar cateva dintre cele mai spectaculoase restaurante ale Bucurestiului. Situate la inaltime, la ultimele etaje ale blocurilor de birouri sau hoteluri, aceste restaurante iti ofera o panorama de 360 de grade asupra orasului.

Pe langa privelistea spectaculoasa, aceste restaurante ofera si o atmosfera placuta, cu muzica live si mancare gustoasa, din bucataria romaneasca si internationala. Sunt astfel ideale pentru intalnirile romantice sau pentru evenimentele festive.


Restaurantul Allhambra


Restaurantul Allhambra se afla situat la ultimul etaj al unui bloc din centrul capitalei, care ofera o frumosa priveliste asupra Bucurestiului. Programul artistic si atmosfera restaurantului amintesc de Bucurestiul anilor '30. Este unul dintre putinele localuri din Bucuresti unde poi dansa pe muzica live.

Colectia de vinuri, painea la cuptor, preparatele traditionale romanesti, atmosfera si muzica buna sunt atuurile acestui restaurant. In plus, la Allhambra te vei bucura in fiecare seara de o priveliste extraordiana, deasupra Bucurestiului.


Restaurantul Lateral


Restaurantul Lateral ofera o priveliste frumoasa asupra Bucurestiului, din Piata Unirii. La ultimul etaj al blocului te vei bucura de mancare buna, din bucataria romaneasca si internationala. Vei gasi preparate din fructe de mare proaspete, specialitati grecesti si spaniole, dar si din bucataria romaneasca. Localul este potrivit pentru o cina romantica.


Restaurantul 18 Lounge


Restaurantul 18 Lounge este unul dintre restaurantele cu cea mai spectaculoasa panorama asupra Bucurestiului. Situat la etajul 18 al unui turn de birouri din Piata Prese Libere, restaurantul are peretii din afara in intregime din sticla. Astfel, cei care iau masa aici au o vedere ampla asupra Bulevardului Kiseleff, parcului Herastrau sau manastirii Casin.


Restaurantul Sole


Restaurantul Sole se afla la etajul 15 al unei cladiri de birouri din centrul Bucurestiului. Ferestrele panoramice ale restaurantului iti ofera privelisti spectaculoase si promisiunea unei intalniri speciale. In meniul restaurantului vei gasi paste, fructe de mare si numeroase delicii mediteranene.


Club Lounge Intercontinental


Club Lounge Intercontinental se afla la etajul 21 al Hotelului Intercontinental si ofera una dintre cele mai spectaculoase privelisti asupra Bucurestiului. La 100 de metri deasupra solului, cei care iau masa aici se vor bucura de o panorama de 360 de grade, intr-o atmosfera placuta si eleganta.


Restaurantul Avantgarde


Restaurantul Avantgarde se afla tot in centrul Bucurestiului, pe strada Nerva Traian, la ultimul etaj al unui hotel. Ofera clientilor o priveliste asupra orasului si este ideal pentru evenimentele festive, dar si pentru cinele romantice.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea