De prin lume adunate

#restaurante #unde iesim #timp liber #restaurante ploiesti

Restaurante din Ploiesti

Daca ajungi la Ploiesti, vei descoperi cateva restaurante cu mancare delicioasa pentru care iti vei dori sa mai revii. Restaurantele din orasul Ploiesti te imbie cu mancare traditionala romaneasca, dar si specialitati italienesti, "ca la mama acasa".


Iata unde poti merge in Ploiesti:


Vienna Cafe din Ploiesti


Construit in stil clasic, foarte elegant si specific romanesc, restaurantul Vienna Cafe este locul ideal pentru o intalnire. Restaurantul Vienna Cafe, unic prin arhitectura sa in Ploiesti, organizeaza numeroase evenimente festive . Beneficiind de un decor deosebit, Vienna Cafe te asteapta intr-o liniste reconfortanta, cu o gama variata de preparate romanesti, specialitati europene sau exotice, pregatite de maestrii in arta culinara .

Mobilierul este confortabil si pozitionat perfect astfel incat sa creeze un cadru intim si placut. Pentru a asigura o discretie totala clientilor sai, restaurantul ofera posibilitatea organizarii intalnirilor de afaceri si a celor cu caracter privat, in cele doua separeuri VIP, care imprima o stare de siguranta si confort pe tot parcursul discutiilor.


Restaurantul Prestij din Ploiesti


Restaurantul Prestij din Ploiesti este locatia ideala pentru organizarea evenimentelor speciale din viata ta, dar si pentru evenimentele corporate sau intalniri romantice. Situat in cea mai selecta zona a Ploiestiului, restaurantul Prestij te intampina intr-o cladire din anii '30, care pastreaza originalitatea decoratiunilor si arhitecturii secolului XIX. Renovat integral in anul 2004, cu un concept elegant si modern asupra modului de a satisface cele mai avangardiste cerinte, restaurantul a devenit locul ideal pentru intalniri.

Beneficiind de un decor deosebit, restaurantul nostru te primeste intr-o liniste reconfortanta, cu o gama variata de preparate si specialitati din bucataria autohtona sau internationala, pregatite de maestrii in arta culinara.


Restaurantul Dante din Ploiesti

 

Cu un cadru elegant si o atmosfera specifica traditiei italiene, restaurantul Dante din Ploiesti te invita sa gusti cele mai savuroase preparate ale bucatariei italiene, pregatite cu ingrediente si mirodenii aduse din Italia. Pe langa traditionalele pizza, paste, salate si preparatele din carne, bucatarul restaurantului Dante recomanda in fiecare saptamana un meniu special care satisface cele mai rafinate gusturi.

Datorita ambientului elegant si intim, restaurantul Dante creeaza o atmosfera ideala pentru intalniri romantice, conversatii cu prietenii sau mese de afaceri. Restaurantul Dante este situat in centru Ploiestiului, in curtea hotelului Angelo D’Oro.

 

Restaurant Casa Berarului din Ploiesti

 

Restaurantul Casa Berarului este locatia perfecta pentru un weekend sau un eveniment memorabil. Avand un design rustic si un ambient traditional, Casa Berarului te asteapta sa degusti cele mai savuroase si delicioase preparate traditionale impreuna cu o bere pe masura. Buna dispozitie este asigurata cu muzica live de catre formatia restaurantului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea