De prin lume adunate

#restaurante grecia #prima intalnire #vinuri vechi #macare frantuzeasca

Restaurante din Bucuresti pentru prima intalnire

Prima intalnire este intotdeauna decisiva intr-o relatie. Atmosfera, muzica si micile detalii sunt extrem de importante pentru o seara speciala. Meniul este un alt lucru de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un restaurant. Daca vrei sa o impresionezi, alege un restaurant intim, cu o atmosfera relaxanta, cu deserturi savuroase si vinuri bune .



Iata mai jos recomandarile noastre:


Mancare fusion la restaurantul Mju


Restaurantul Mju este un local minimalist, plin de mister, cu mancare buna. Este ideal pentru intalnirile romantice, atunci cand vrei sa iti impresionezi partenera. Restaurantul este elegant, cu accente europene si asiatice. Atmosfera de la Mju este relaxanta si te va face sa te simti departe de zgomotul si agitatia orasului.

Meniul de la Mju nu este stufos. Aici vei gasi in jur de 50 de feluri de mancare foarte bine preparate. Felurile de mancare sunt elaborate si rafinate, pregatite intr-un mix de stiluri, de la frantuzesc la asiatic sau oriental. In meniu vei gasi antreuri, salate, supe, paste, feluri principale pe baza de carne, garnituri, deserturi si cateva sortimente de sushi. Din meniu nu lipsesc nici vinurile de colectie.

Restaurantul Mju se afla pe strada Vasile Lascar, la numarul 29, in centrul Bucurestiului, in apropiere de strada Batistei. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.313.00.15.


Accesorii glamour si mancare frantuzeasca la Dada Bistro


La Dada Bistro, atmosfera cosmopolita si avangardista te duc cu gandul la Paris. Dada este un mic restaurant sofisticat cu atmosfera calda si un lounge bar modern. Bistro Dada este un loc relaxant, cald, primitor si cu muzica buna.

Este un locul potrivit pentru o cina romantica, apreciat in special de femei. In incinta restaurantului se afla si un concept-store de unde iubita ta va putea sa-si cumpere diverse obiecte vestimentare si accesorii.

Dada Bistro se afla pe strada Matei Voievod, la numarul 9. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.252.31.59.


Melci manastiresti la Escargot Bistro


Micut si intim, Escargot Bistro este potrivit pentru primele intalniri cu persoana iubita. Atmosfera este relaxata, decorurile sunt simple, iar albul este culoarea predominanta. Meniul este si el simplu, cu putine preparate, toate frantuzesti. Puteti gusta una dintre cele mai bune supe de ceapa din Bucuresti si cateva deserturi speciale, cu care vei reusi sa o impresionezi.

Meniul de inspiratie frantuzeasca cuprinde aperitive si feluri principale. Bistroul este cunoscut pentru preparatele cu melci. Pentru o cina romantica reusita poti comanda o portie de melci manastiresti, nougat glacee sau fondue lorraine.

Escargot Bistro se afla pe strada Toamnei, la numarul 101. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.201.71.33.


Vinuri vechi frantuzesti la French Bakery


French Bakery este un bistro modern cu un ambient placut si muzica in surdina. Bucataria frantuzeasca este o alegere potrivita pentru prima intalnire cu o persoana pe care vrei sa o impresionezi.

Pentru pranz sau cina poti alege dintre specialitatile restaurantului: tarte, pateuri si fripuri, iar la desert spume si prajituri cu ciocolata. Toate aceste preparate merg de minune cu un vin frantuzesc vechi.

Restaurantul se afla pe strada Nicolae Golescu, in spatele blocului Eva. Revervari se pot face la numarul de telefon 021.310.33.02.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea