De prin lume adunate

#restaurante #unde iesim # restaurante bucuresti

Restaurante din Bucuresti la care poti merge la orice ora

Una dintre problemele cu care orice bucurestean se confrunta de multe ori este aceea legata de locurile in care poate manca inclusiv pe timpul noptii. Prima varianta la indemana o reprezinta pizzeriile, care ofera si livrare la domiciliu, dar si shaormeriile, pe care le intalnesti in mai toate colturile Capitalei. Noi iti propunem o alternativa mai sanatoasa - restaurantele. Iata cateva dintre restaurantele pe care le gasesti deschise la orice ora din zi si din noapte.


Restaurantul Pui de Urs


Adresa: Strada Economu Cezarescu, nr. 42, sector 6, Bucuresti

La restaurantul Pui de Urs poti intalni cei mai diferiti oameni: familii cu copii, oameni de afaceri, tineri indragostiti etc. Restaurantul te intampina cu specialitati din carne, gustari reci, ciorbe, preparate vanatoresti, deserturi. Tot aici gasesti si cateva sortimente de pizza.


Casa Select


Adresa: Str. Drobeta, nr. 23, Sector 2, Bucuresti (punct de reper: intersectia str. Mihai Eminescu sau str. Tunari)

Casa Select are o politica aparent ciudata. Preturile din intervalul ora 0.00 - 10.59 sunt mai mari decat cele intalnite la produsele servite in timpul zilei. Restaurantul a luat aceasta decizie pentru a selectiona clientela din timpul noptii si pentru a putea asigura aceleasi servicii de calitate.


Restaurantul Pekin


Adresa: Calea Victoriei, nr. 16-20, pasaj Villa Cross

Restaurantul Pekin este unul dintre cele mai vechi localuri chinezesti din Bucuresti. Situat in Centrul Istoric, Pekin are o capacitate de 30 de locuri, aer conditionat si spatiu pentru nefumatori.


Restaurantul Margineni


Adresa: Soseaua Fundeni, nr. 185, sector 2

Margineni este un restaurant cu specific traditonal romanesc, in care te poti ospata cu sarmale, ciolan cu fasole, saramura de crap. Piesa de rezistenta este insa ciorba de burta, dupa cum se mentioneaza pe site-ul oficial. Restaurantul are doua saloane, iar vara se poate lua masa si pe terasa.


Restaurant Zet


Str. Vatra Luminoasa, nr. 97, sector 2

Restaurantul Zet vine cu un meniu bogat, menit sa-i satisfaca pana si pe cei mai pretentiosi clienti. Tocanita de ciuperci cu mamaliguta, ciorba de fasole cu afumatura si frigaruile de pui sunt doar cateva dintre bunatatile cu care te imbie meniul restaurantului.

Sursa foto: crazy-frankenstein.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea