De prin lume adunate

#restaurant #local #nunta #lux #casa doina #salon traian #ramada

Restaurante de lux pentru o nunta de vis

Saloane elegante, somptuoase, cu aer medieval sau ultra modern, locatiile pentru o nunta perfecta fac ca orice femeie sa viseze frumos la ziua in care va imbraca rochia alba de printesa. Bucurestiul nu duce lipsa de restaurant si saloane de lux, care vor indeplini cerintele celor mai pretentiosi. In plus, organizatorii se asigura ca fiecare moment al serii tale sa fie perfect pentru emotiile speciale traite.

Iata mai jos o lista cu unele dintre cele mai luxoase si rafinate locatii pentru nunta din Bucuresti.

Salon Traian este o locatie noua, inaugurata in septembrie 2008. Este amplasat intr-o constructie ultramoderna si dispune de o suprafata mare. Salonul este potrivit pentru nunti si are o capacitate de pana la 180 de persoane. Pretul unui meniu variaza intre 280 si 320 de lei. Accesul la aceasta locatie se face usor, locatia fiind amplasata in spatele Pietei Traian. Cladirea dispune atat de parcare exterioara cat si de parcare subterana cu lift. Salonul Traian se afla pe strada Traian, la numarul 103. Mai multe detalii gasiti la numarul de telefon 0723.642.766.

Ramada Bucharest North Hotel

Ramada Bucharest North este un hotel situat in zona rezidentiala de nord a Bucurestiului, intr-un loc in care high-life-ul bucurestean este la el acasa. Sala de bal Diamond este cea mai mare incapare din incinta hotelului si poate gazdui intre 140 si 300 de invitati.

Pretul unui meniu este 89 de euro. Ramada Bucharest North Hotel se afla pe strada Daniel Danielopolu, la 44A, la cateva sute de metri de Cartierul Francez. Informatii se pot obtine la numaru lde telefon 021.23350.00.

 

Salon

Salonul Renaissance este o locatie speciala intr-un peisaj natural cu o sufrafata a salonului care ofera o capacitate intre 100 si 200 locuri la mese. Salonul este special conceput pentru desfasurarea de evenimente si are avantajul de a fi situat intr-un cadru natural, departe de tumultul orasului.

Salonul beneficiaza de terasa, o camera speciala pentru tinerii casatoriti si un mini salon pentru servirea cafelei. Pretul unui meniu este de 80 de euro. Salonul Renaissance se afla in Comuna 1 decembrie, pe soseaua Bucuresti-Giurgiu, in judetul Ilfov. Mai multe delatii obtii la numarul de telefon 021.468.70.23.

Restaurantul Casa Doina este o constructie autentica romaneasca, unde clientul intalneste arta culinara intr-un ambient deosebit cu servicii de calitate. Amplasata pe Soseaua Kiseleff, Casa Doina pune la dispozitie un restaurant de lux, o crama cu muzica traditionala live, un si o gradina de iarna incalzita.

De primavara pana toamna, clientii se pot bucura si de o gradina pitoreasca, in inima verde a orasului. Casa Doina este un restaurant pentru cei instariti si pentru straini, dar si un loc pe care turistii nu trebuie sa-l rateze. Restaurantul Casa Doina se afla pe Soseaua Kiseleff, la numarul 4, intre Piata Aviatorilor si Piata Victoriei, iar inforamtii complete gasesti la numarul de telefon 021.222.67.17.

Casa Oamenilor de Stiinta

Casa Oamenilor de Stiinta face parte din bijuteriile arhitectonice ale bucurestiului. Celui care iubeste stilul arhitectural francez, Casa Oamenilor de Stiinta ii ofera incontestabile satisfactii estetice. Casa Oamenilor de Stiinta este un cadru ideal pentru nunta ta. Aici ai de ales intre Salonul Oglinzilor, Sala de Sah si Sala Zodiac. Casa Oamenilor de Stiinta este situata in Piata Lahovari, la numarul 9. Informatii vei gasi la numarul de telefon 021.211.35.21.

Casa Centrala a Armatei

Casa Centrala a Armatei, cunoscuta si ca Cercul Militar National , a fost construita in 1912 pe locul fostei Manastiri Sarindari. Aceasta constructie a fost realizata de arhitectul roman Dimitrie Maimaroiu pentru a gazdui diferite evenimente sociale, culturale si educationale ale armatei romane. In prezent aici se pot organiza petreceri si seri festive.

Pentru o nunta eleganta si somptuoasa ai de ales intre mai multe saloane. Sala Bizantina, Gotica, Norvegiana sau Sala de Marmura sunt cateva dintre incaperile care vor asigura succesul nuntii tale. Cercul Militar National se afla pe strada Constantin Mille, la numarul 1. Mai multe informatii obtii la numarul de telefon 021.313.86.80.

Mc Moni's

Intr-o locatie deosebita, aflata in nordul Bucurestiului, intre Manastirea Casin si Hotel Sofitel, restaurantul Mc Moni's iti ofera posibilitatea petrecerii unor clipe de neuitat intr-o atmosfera discreta si linistita. Clubul Privat Mc Moni’s a fost fondat in anul 1993 si este un local de lux, pentru petreceri si evenimente cu adevarat speciale. Saloanele recomandate pentru nunta ta sunt Mircea Eliade, Nicolae Iorga, Constantin Brancusi si Marin Preda, care au o capacitate intre 100 si 300 de persoane.

Saloanele sunt completate de terase, gradini exterioare si spatii de joaca pentru copii. Pretul unui meniu este cuprins intre 310 si 375 lei. Restaurantul MC Moni's se afla pe strada Dr. Primo Nebiolo, la numarul 1, fosta Aleea Strandului. Informatii gasesti la numarul de telefon 021.318.46.38.

Ai nevoie de un fotograf pentru nunta? Adauga anuntul tau  si vezi ce fotografi sunt disponibili in perioada respectiva sau consulta lista cu fotografi nunta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea