De prin lume adunate

#restaurante nemtesti # restaurante cu specific #restaurante

Restaurante cu specific german in Bucuresti

Fripturi consistente cu ceapa prajita, snitele in cele mai nebanuite combinatii, bere neagra nefiltrata si strudel cu mere sunt doar cateva dintre bunatatile pe care le vei gasi in meniul restaurantelor cu specific german din capitala. Daca esti la dieta sau vegetarian, uita insa de aceste localuri. Meniul abunda in preparate din carne, iar salata ese prezenta doar ca garnitura pentru portiile consistene de carne fripta la gratar.
 

Snitel urias la Die Deutsche Kneipe
 

Restaurantul Die Deutsche Kneipe este unul ditnre cele mi vechi restaurante cu specific german din Bucuresti. Situat pe stradutele intortocheate din cartierul Dorobanti, restaurantul Die Deutsche Kneipe te imbie inca din strada cu mirosul apetisant de fripturi si snitele uriase. In acest restaurant atmosfera este placuta, principalii "meseni" pe care ii vei intalni aici fiind expati germani sau clienti fideli, care nu pot rezista tentatiei unor mancaruri savuroase.

Restaurantul este amenajat simplu, in stilul berariilor nemtesti, cu mese si scaune din lemn. Pe timpul verii, in curtea restaurantul este deschisa o terasa racoroasa unde te poti racori cu o bere rece. Daca te hotarasti sa faci o vizita acestui restaurant trebuie sa lasi la o parte dietele si mofturile culinare.

Meniul de la Die Deutsche Kneipe este foarte consistent. Vei gasi fripturi din carne de pui, vita si porc, numeroase sortimente de snitele, carnati, supe si ciorbe si diverse sortimente de deserturi. Bineinteles, din meniu nu lipsesc berile. Aici vei gasi numeroase sortimente de bere, atat blonda cat si bruna. 

Restaurantul Die Deutsche Kneipe se afla pe strada Stockolm, la numarul 9. Rezervari se fac la numarul de telefon 021.233.94.62.
 

Cremvursti albi la Becker Brau  
 

Becker Brau este un restaurant unde vei avea parte de mancare buna in compania prietenilor. In fiecare vineri si sambata, la Becker Brau au loc concerte cu muzica live. La Becker Brau vei putea savura mititei , crenvursti nemtesti la gratar, antricoate de vita si multe alte bunatati. Berea este un alt ingredient al unei seri perfecte. In acest restaurant, berea, atat cea filtrata, cat si cea nefiltrata, este realizata dupa o reteta secreta, in fabrica proprie.

Designul clubului este dedicat pasiunii pentru chitari. La intrare, pe acoperisul clubului troneaza macheta unei chitari Fender Stratocaster de 15 metri inaltime, iluminata cu tuburi de neon. In interior, pe tavanul clubului va intampina o colectie de machete de chitari Gibson si Fender, fiecare de 6 metri lungime iar in vitrine speciale sunt expuse chitari de colectie.

Pentru o masa copioasa, din meniu poti alege cremvursti albi cu mustar dulce, supa de cartofi cu carnaciori, snitel tiganesc sau rasol vita cu sos de hrean. La desert poti comanda strudel cu mere sau cu branza.

Restaurantul Becker Brau se afla pe strada Turturele, la numarul 11. Rezervari se fac la numarul de telefon 021.322.66.10.
 

Cotlet de porc cu mustar la Louisenhof
 

Daca vrei sa iei masa intr-o berarie bavareza si sa bei bere cum numai nemtii stiu sa o faca, atunci mergi la unul dintre restaurantele Louisenhof. Aici vei gasi o parte din Germania si preparatele lor savuroase. Intr-un cadru intim si cald, acompaniati in surdina de acorduri germane, vei servi apetisantele mancaruri bavareze, cu gusturi si cantitati de neuitat.

In meniul de la Louisenhof vei gasi fripturi din carne de porc, pui si vita, numeroase sortiment de snitele si deserturi traditionale nemtesti. Astfel, pentru o masa copioasa poti comanda cotlet de porc cu mustar, muschi de vita Rochefort, piept pui in pane de nuca, medalion porc in crusta de seminte dovleac , snitel cu crusta de verdeturi, snitel cu branza, snitel cu sos de bere sau snitel umplut cu varza calita si kaiser.

La desert poti savura strudel cu mere si sos de vanilie, strudel cu branza si inghetata, clatite cu mar copt si miere sau mere cu scortisoara, inghetata si dulceata.

Restaurantul Louisenhof se afla pe strada Stefan Mihaileanu, la numarul 35. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.326.70.30.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea