De prin lume adunate

# Barack Obama carti # Barack Obama artisti #barack obama

Relaxeaza-te in 2018 precum Barack Obama! Cartile si melodiile preferate de fostul presedinte

Fostul presedinte american Barack Obama a facut o traditie din a dezvalui la sfarsitul fiecarui an care au fost melodiile si cartile sale preferate. Iata care sunt artistii si scriitorii preferati al celui mai admirat presedinte de americani!


„In timpul mandatelor mele, am initiat o traditie de a imi impartasi lista de carti si melodii preferate. A fost un mod placut de a reflecta la lucrarile cu care am rezonat si de a face mai cunoscuti autori si artisti din intreaga lume“, a scris fostul presedinte american pe pagina sa de Facebook, urandu-le tuturor un an nou „fericit si sanatos“ si prezentand cele doua liste in care a inclus „de la melodii care m-au facut sa dansez pana la povesti care m-au inspirat“.




 

„Cele mai bune carti“ citite de Barack Obama in anul 2017 sunt: „The Power“, de Naomi Alderman „Grant“, de Ron Chernow „Evicted: Poverty and Profit in the American City“, de Matthew Desmond „Janesville: An American Story“, de Amy Goldstein „Exit West“, de Mohsin Hamid „Five-Carat Soul“, de James McBride „Anything Is Possible“, de Elizabeth Strout „Dying: A Memoir“, de Cory Taylor „A Gentleman in Moscow“, de Amor Towles „Sing, Unburied, Sing“, de Jesmyn Ward. *Fostul presedinte american a mai mentionat ca „bonus“ cartile „Coach Wooden and Me“, de Kareem Abdul-Jabbar, si „Basketball (and Other Things)“, de Shea Serrano. Lista melodiilor preferate ale lui Barack Obama in 2017 „Mi Gente“ (J Balvin & Willy William)


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea