De prin lume adunate

#relaxare #plaja bucuresti #gratar bucuresti #timp liber bucuresti

Relaxare de vara in jurul Bucurestiului

Daca vrei sa petreci o zi de relaxare, departe de zgomotul orasului poti alege satele din jurul Bucurestiului. Aici vei gasi adevarate oaze de verdeata si liniste. Poti practica diverse sporturi, te poti relaxa la piscina sau la pescuit. De asemenea, poti face plimbari cu caii sau cu poneii.
 

Plaja si agrement la Clinceni


La 5 km de Bucuresti se afla plaja si zona de agrement din cadrul Complexului Belvedere Clinceni. Plaja are un nisip fin, este dotata cu sezlonguri si umbrelute. In acest complex poti veni si cu copiii, care pot folosi piscina de mica adancime, special amenajata pentru ei.

In cadrul complexului exista si un Beach Bar de unde poti cumpara racoritoare, bauturi alcoolice, pizza sau preparate la gratar. Daca esti un iubitor al sportului alb, terenurile de tenis iti stau la dispozitie atat pe timp de zi cat si in nocturna.Tot la compexul Belvedere de la Clinceni poti face plimbari cu hidrobicicleta, cu caiacul sau cu barca.

Pretul de intrare la plaja este de 10 lei, iar la piscina de 30 de lei in cursul saptamanii si 40 de lei in weekend. Complexul Belvedere se afla in Clinceni, in apropiere de Bragadiru.
 

Distractie la gratar la Lunguletu


In apropiere de Bucuresti, vei gasi un complexul Tree House. Este un loc special, care iti va oferi intimitatea de care ai nevoie atunci cand vrei sa organizezi o petrecere cu prietenii.

Complexul TreeHouse se inchiriaza ca locatie intreaga, astfel vei fi doar tu si prietenii tai. Tree House iti pune la dispozitie intreg comlexul, complet utilat. Optional, complexul asigura si servicii suplimentare precum catering , personal si DJ.

Tree House Lunguletu este un country club special creat pentru petreceri pentru copii, aniversari, team-building -uri. Pergola din apropierea piscinei este locul unde se poate lua masa dar unde te poti sa te relaxezi. Pentru copii este amenajat un loc de joaca special. Tot la Tree House poti inchiria si ponei. Complexul Tree House dispune si de o zona cu piscina si una cu gratar.

Pretul pentru inchirierea complexului este de 130 de euro de luni pana joi, de 150 de euro vinerea si de 200 de euro in zilele de sambata si duminica. Tree House se afla la 30 de minute de Bucuresti, pe drumul national care face legatura Bucuresti - Targoviste.
 

Pe urmele lui Brancoveanu la Pitaru


La 50 de kilometri de Bucuresti, vei gasi un complex special amenajat petrecerii timpului liber alaturi de persoana draga sau prieteni. Complexul Insieme Grand Resort este amplasat intr-un peisaj pitoresc, departe de zgomotul orasului. Este situat in satul Pitaru, localitatea natala a pictorului Nicolae Grigorescu . In apropiere se afla si Potlogi, acolo unde vei gasi un palat brancovenesc, asemanator celui de la Magosoaia.

Clubul Insieme Grand Resort iti pune la dispozitie si o piscina acoperita. La centrul spa te vei bucura de sedinte de masaj, aqua massage, sauna si jacuzzi. Pasionatii de echitatie pot alege plimbarile cu caii. Tot aici mai poti practica si tenis, fotbal, baschet, handbal si volei, sau te poti relaxa la o partida de pescuit. Cei mici au si ei parte de plimbari cu ponei.

Pretul de cazare intr-o camera dubla este 230 de lei, meniu zilei costa 45 de lei. O plimbare de 30 de minute cu caii este 50 de lei, iar cu poneii 25 de lei.

Complexul Insieme Grand Resort se afla in Pitaru, judetul Dambovita, pe strada Nicolae Grigorescu, la numarul 1.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea