De prin lume adunate

#paste #evenimente #evenimente bucuresti #fabrica iepurasilor de paste #fabrica iepurasilor

Recomandare de weekend: Viziteaza Fabrica Iepurasilor de Paste

In perioada 7 - 22 aprilie 2012 la Hotelul Caro din Bucuresti are loc un evenimente destinat copiilor: Fabrica Iepurasilor.

Fabrica Iepurasilor continua traditia lansata de Hotel Caro in 2009 prin Fabrica Spiridusilor si propune de aceasta data copiilor si adultilor o calatorie printre mai multe ateliere de creativitate si aptitudini, cu un pronuntat caracter educativ si de divertisment.

Ateliere pentru toate gusturile

Copiii au la dispozitie un numar de 18 ateliere, iar evenimentul va avea o durata mai mare decat in 2009, ajungand in acest an la 15 zile.

De-a lungul acestei perioade, se vor desfasura activitati din zone de preocupari diverse. Astfel, copiii pot participa la ateliere de bucatarie, patiserie, roata olarului, figurine de colorat, confectii jucarii de plus, machete de trenulete, asamblare de bijuterii, incondeiere de oua de Pasti, croitorie, gatit.

Durata atelierelor este de 20 - 30 minute, iar in timp ce copiii vor participa la aceste activitati, adultii pot savura produse specifice perioadei pascale, in spatiile special amenajate pentru acest scop.

Tot in cadrul acestui eveniment, cei mici vor afla lucruri interesante despre iepurasi si traditiile de Paste.

Fabrica Iepurasilor este deschisa de luni pana vineri intre orele 13.00 -21.00, iar in week-end intre 10.00 -18.00, cu exceptia zilei de 15 aprilie 2012.

Iepuronul, moneda de schimb la Fabrica Iepurasilor

Un element de noutate al acestei editii a evenimentului este faptul ca o parte din produsele realizate de participanti, ca si unele accesorii sau instrumente vor putea fi pastrate, ca semn al participarii la atelierele respective.

Moneda de lucru in Fabrica Iepurasilor va fi Iepuronul, care va asigura accesul la jocuri si activitati, precum si achizitionarea a diferite produse, in incinta fabricii. Rata de schimb este de 1 Iepuron pentru 5 lei.

Astfel, pana pe 22 aprilie, ii poti duce pe cei mici la Fabrica Iepurasilor, un eveniment dinamic, educativ si distractiv, perfect pentru vacanta si relaxare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea