De prin lume adunate

#unde iesim #recomandare de weekend #targ #targuri #produse traditionale #antichitati

Recomandare de weekend: Targuri pentru toate gusturile

Si in acest bucuresti au loc targuri cu antichitati , dar si un targ cu produse traditionale. Asadar, daca ai chef de o mica plimbare, dar si de cumparaturi, ai la dispozitie cateva targuri interesante.

 

Targul Anticarilor Rom-Antique

 

Targul Anticarilor Rom-Antique se bucura de un interes atat pe plan national cat si international. Sub aceeasi cupola veti putea gasi peste 60 de galerii renumite de arta si colectionari particulari din Romania, Anglia, Italia, Belgia, Austria si Irlanda. La acest targ vei gasi mobilier mare si mic, ceasuri, tablouri, obiecte traditionale vechi, carte, numismatica , monezi, lustre din Italia, obiecte mici de colectie si masini de epoca . Targul are loc la World Trade Center Bucuresti si este deschis intre orele 10.00-18.00.

 

Targ de alimente traditionale

 

Producatorii traditionali din toate colturile tarii se aduna in fiecare saptamana pentru a-ti aduce pe masa mancaruri alese. Timp de trei zile, gurmanzii se vor putea delecta la Targul de produse traditionale cu branzeturi, preparate din carne, pastrama, carnati, paine traditionala si produse bio si vor putea incerca tuica si palica pregatite special pentru fiecare eveniment. Targul are loc in perioada 7-9 mai, in Piata Matache din Bucuresti.

 

Targ de antichitati pe Kiseleff

 

Targul de Antichitati aduce cu sine gustul in alegerea unui obiect, privirea atenta atunci cand selectam, investirea in lucrul de calitate si accesul usor la produsele culturale si lucrarile autentice. Varietatea de obiecte vechi pe care le vei gasi la acest Targ saptamanal include antichitati veritabile precum editii de colectie, fotografii din secolul al XIX-lea, piese de mic mobilier, tablouri, icoane, colectii de orologerie, monede, ilustrate, stampe, viniluri si placi de patefon si gramofon. Targul are loc in perioada 7-9 mai, pe soseaua Kiseleff.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea