De prin lume adunate

#unde iesim #recomandare de weekend #handmade #targ vintage #serendipity #green hours

Recomandare de weekend: Targuri handmade de cafenea

In ultimul weekend al lunii aprilie au loc atat targuri dedicate sarbatorii de Sfantul Gheorghe, cat si cateva targuri cu produse handmade si vintage inedite. La Green Hours si Serendipity Tea esti asteptat la targul de palarii vintage si la cel de produse handmade.

 

Probeaza si pozeaza la Serendipity Tea

 

Duminica, 25 aprilie, intre orele 11-17, la ceainaria Serendipity Art, Coffee & Tea are loc un targ handmade si vintage inedit. Vor fi prezenti Maitre Photographe Alexandra Pasca si Vladimir Bulat. Editia din acest weekend a Palarii Vintage aduce o multime de "noutati": palarii de vara, cu boruri mari si elegante, cu voalete, cu flori sau pene, toate exponentele autentice ale unor epoci demult trecute, care au darul de a transforma fermecator look-ul unei femei. De la evenimentul cu dichis nu lipsesc fotografiile, tombola, muzica, atmosfera placut si ceaiurile parfumate.

Intrarea la eveniment este de 20 lei si include un ceai din partea casei, participarea la tombola, fotografiile, iar la cumpararea oricarei palarii, se scade din pret valoarea biletului de intrare. Pentru domni intrarea este gratuita.

Palarii Vintage expune aproximativ 70 de modele autentice, din perioada 1900-1970, piese valoroase si deosebit de frumoase. Majoritatea sunt disponibile pentru vanzare, iar varietatea modelelor este foarte mare. Va fi amenajat si mini-studioul pentru fotografii, astfel incat, oricine doreste, se poate fotografia cu palariile, dar si cu o recuzita adecvata pentru o poza vintage.

Sursa foto: palariivintage.blogspot.com

Palarii Vintage este o colectie particulara de palarii vechi, cea mai mare si valoroasa din Romania, si una dintre cele mai importante din Europa. Colectia numara peste 100 de palarii, cea mai veche fiind datata 1810 si valorand peste 1500 euro. Sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului al XX-lea este reprezentat de alte patru palarii, palariile din anii '20 sunt cam 20 la numar, iar din anii '40 aproximativ 30 de piese.

 

Green Fair la Green Hours

 

Green Fair isi redeschide portile in gradina Green Hours si te asteapta la expozitia de handmade si creatie. Bijuterii, articole vestimentare, genti si accesorii, jucarii si alte obiecte decorative, ceramica, sticla sau lemn iti vor incanta privirile in weekendul. Vor fi prezenti peste 20 de artisti printre care cateva nume noi si multe creatii originale si unice, toate lucrate exclusiv manual. Intrarea la eveniment este libera. Targul de handmade are loc la Green Hours, pe Calea Victoriei, la numarul 120, intre orele 10.00 - 18.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea