De prin lume adunate

#targ #handmade #bijuterii #green fair #recomandare de weekend

Recomandare de weekend: Targuri de Sfintii Mihail si Gavril

In acest week-end, mare sarbatoare mare: romanii ii sarbatoresc pe sfintii Mihail si Gavril. Orasul isi pune iar hainele de sarbatoare si organizeaza petreceri si concerte. Tot in acest week-end au loc si cateva targuri dedicate acestei sarbatori. Produse handmade, bijuterii din pietre pretioase si semipretioase sau obiecte de decor interior sunt doar cateva dintre atractiiile de la targ.

Targul de sfintii mihail si gavril la Muzeul de Geologie

Muzeul National de Geologie organizeaza in perioada 5 - 8 noiembrie 2009 Targul de Sfintii mihail si gavril, expozitie cu vanzare de bijuterii, cristale si pietre semipretioase.

La acest targ vei avea ocazia sa admiri si sa achizitionezi varietati din gama pietrelor pretioase: safire, rubine sau smaralde, fie sub forma de bijuterii montate pe metale pretioase, fie in forma lor naturala. Din expozitie nu vor lipsi florile de mina, elementele de decoratiuni interioare si obiectele ornamentale si de podoaba din minerale si roci: piramide, sfere, obeliscuri, miniaturi de animale, coliere si cercei, inele si bratari, pandantive si brose.

Vor fi expuse spre vanzare un numar mare de piese unicat alaturi de nepretuitele flori de mina . Colectionarii Asociatiei Mineralogilor, Paleontologilor si Gemologilor Amatori din Romania vor fi prezenti pentru a furniza celor interesati, informatii despre stabilizarea campului energetic, purificarea prin cristaloterapie si proprietatile esantioanelor expuse.

Taxa de intrare este de 7 lei integral si 4 lei redus. Expozitia poate fi vizitata intre orele 10.00 – 18.00.

Green Fair la Green Hours

Tot in acest week-end, in curtea clubului Green Hours are loc targul de handmade Green Fair. Targul de creatie este unul 100% handmade si pe langa faptul ca vei putea viziona exponate orginale, poti pleca cu ele acasa, pentru ca sunt si la vanzare.

Astfel, aici vei gasi bijuterii, gentute, hainute, accesorii vestimentare, obiecte de decor interior, mic mobilier realizate si decorate manual, ceramica, coliere din perle de sticla, bratari din cupru, hainute din matase, bumbac si in, mobilier din lemn, decoratiuni din sticla, gentute din material textil sau incaltaminte din piele. Targul este deschis in zilele de 7 si 8 noiembrie, pana la ora 19.

Trimite o felicitare de Sfintii Mihail si Gavril

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea