De prin lume adunate

#unde iesim #targ #targuri #cadouri #handmade

Recomandare de weekend: Targuri de inceput de aprilie

In primul weekend dupa sarbatorile pascale suntem asteptati la cateva targuri interesante unde vom gasi cadouri , articole handmade, antichitati si produse culinare venite tocmai din Maramures. 

 

Targuri de cadouri si antichitati

 

Colectionarii de antichitati si cei aflati in cautare de cadouri si produse confectionate manual vor putea vizita, in acest final de saptamana, targurile organizate de ATE Carpatia. Targul de cadouri si Targul de antichitati se vor desfasura de vineri, 9 aprilie, pana duminica, 11 aprilie, intre orele 9:00 si 19:00.

Amenajat in Parcul Unirii, Targul de cadouri va gazdui peste 40 de participanti care vor expune produse cosmetice naturale , bijuterii si podoabe confectionate manual, dar si costume populare. 

De asemenea, vizitatorii Targului de antichitati, organizat pe Soseaua Kiseleff cu sprijinul Primariei Sectorului 1, vor putea sa-si completeze colectiile cu ceasuri unicat, timbre, monede, ilustrate sau fotografii vechi, dar si decoratiuni de interior sau piese de mobilier.

 

Maramuresul la Palatul sutu

 

In acest weekend are loc la Palatul Sutu din capitala un targ destinat Maramuresului. Organizat de Asociatia Producatorilor de Produse Traditionale si Ecologice Maramures, in colaborare cu Muzeul Municipiului Bucuresti, evenimentul va cuprinde o expozitie cu vanzare de produse mestesugaresti si alimente traditionale, o parada a portului popular, pregatirea de preparate traditionale din Maramures in fata consumatorilor si un spectacol folcloric oferit de grupul de copii din Calinesti Maramures.

Evenimentul are loc de sambata, 10 aprilie, pana duminica, 11 aprilie, intre orele 09:30 – 18:00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea