De prin lume adunate

#recomandare de weekend #cluburi #petrecere #jocuri #halloween

Recomandare de weekend: Petreceri de Halloween

Vampiri, vrajitoare, spiridusi, stafii si zombie sunt ingredientele pentru o noapte de Halloween incendiara. Si in acest an, cluburile din Bucuresti a pregatit o serie de evenimente in ton cu sarbatoarea importata de la americani. Tot ce trebuie sa faci este sa iti pui costumul de Dracula si sa petreci pana in zori.

Petrecerea incepe de vineri:

Midnight After Halloween

In clubul Fabrica esti invitat pe data de 30 octombrie sa petreci cum se cuvine la sarbatoarea de Halloween. La intrare vei primi masti gratuite, iar daca vii costumat cat mai traznit, ai sansa sa castigi zece shot-uri de tequila. Responsabili cu buna dispozitie vor fi TRG, Tony031R si Tomasan, care vor incinge pana in zori platanele. Intrarea este 15 lei.

in Tephra

Vineri, cu incepere de la ora 22.30, esti asteptat in clubul Tephra sa intampini creaturile noptii cu surprize infricosatoare, decoruri funebre, costume diabolice si cocktail-uri mortale. Cei de la Tephra se lauda ca vei fi martorul celui mai infricosator bal mascat de pe taramul fermecat al Bucurestiului.

Si continua sambata:

in Fire Club

Clubul Fire continua traditia si organizeaza si in acest an o petrecere sangeroasa de Halloween. Petrecerea se anunta incendiara inca de pe acum. Tinuta nu este obligatorie, dar cu siguranta vei castiga puncte daca iti vei lua pe tine costumul de Dracula sau matura de vrajitoare. Intrarea este 10 lei pentru baieti si 5 lei pentru fete. Atmosfera va fi incinsa de Dr Teo si Ilie Micolov.

Halloween Costume party in 100 Crossroads

Sambata, cu incepere de la ora 21, esti asteptat la o petrecere care promite sa tina pana in zori in clubul 100 Crossroads. Costume, masti, dans, stafii, varcolaci si vampiri sunt ingredinetele perfecte pentru noaptea de Halloween. Cea mai reusita costumatie va fi premiata. Intrarea este libera pentru cei care vin costumati.

Dacorum Halloween Party 4 la Apasu

31 octombrie, ceasurile 21 batute fix fiindca ai numarat clopotele… pasii tai se aud pe asfaltul umed… te grabesti… te uiti in spate… parca e o umbra in spatele tau… intra pe strada asta… parca sunt mai multi oameni acolo, in dreptul barului ala… poate ei te pot ajuta… te indrepti alergand spre ei… te bucuri cand vezi ca te-au observat si se uita la tine… cand ajungi insa aproape iti dai seama unde esti… si este prea tarziu sa mai faci ceva… ai ajuns la petrecere!

Clubul va asteapta la o petrecere cu varcolaci, la care intrarea este libera.

Hallo'Bass Junkies in Suburbia

Dupa petrecerea de pomina de anul trecut, clubul Suburbia vrea sa faca din sarbatoarea de Halloween o traditie si organizeaza si in acest an cateva surprize. Sambata, pe 31 octombrie, Suburbia va asteapta intr-un decor de Halloween-clubbin’. Voi alegeti cat de clasic sau cat de hero-latex, zombie-barbie, fun-gun sa fie outfitul. Invitatii speciali ai petrecerii sunt Vengeanze, Dub Elements, FreqAx si Dropdread.

Halloween party in Twice

Un adevarat infern se dezlantuie in aceasta noapte, de la ora 22.00. Cand incepe sa se faca intuneric si valul noptii se asterne asupra pamantului, Twice Club se pregateste de Marea Bantuire. Si-au anuntat prezenta cele mai inflacarate si spectaculoase creaturi: Lucifer, Ghostface, Hannibal Lecter, Contele Dracula, Freddie Krueger, alaturi de escortele lor: vrajitoare, stafii, zombi si vampirite pline de sex-appeal.

In acest an, Halloweenul de la TwiceClub se anunta extrem de scary, sexy si incitant. Pregateste-ti costumul, exerseaza privirea malefica si iesi la vanatoarea de duhuri . Nu se stie niciodata cand iti intalnesti spiritul-pereche. Cele mai interesante costume vor fi premiate cu cercei piercing.

Monster Night Party - Ghost Crypt la Stamba Cafe & More

Pe 31 octombrie, in noaptea de Halloween, in club Bubbles si in Stamba Cafe va avea loc un eveniment simultan ce va include: expozitie horror de pictura si lucrari digitale, dj-set-uri de drum'n bass, darkstep, dubstep, concurs de costume, machiaj horror la fata locului si alte specifice unei petreceri tematice de Halloween. Intrarea la eveniment incepe la ora 22:00, iar taxa este de 10 lei.

Good Fright Night Bal mascat de halloween la Ramayana Cafe

Intr-o noapte ploioasa, pe o strada intunecata si invaluita in ceata, linistea a fost brusc intrerupta de sunetul unor pasi tarsaiti prin mazga. O armata de siluete tenebre isi croia drum catre acelasi loc de pierzanie: incet, amenintator si cu un scop precis: Sa petrecem! Muzica, dans, costume originale si placinta cu dovleac sunt indregientele de la Ramayana. Costumatia este obligatorie. Unlocka, HJK si Sharky se vor asigura ca ai pasit pe taramul terorii. Intrarea este 10 lei.

Haunted House Party in Cafepedia 3

Pe 31 octombrie, dupa ora 22, Lounge Cafepedia, te asteapta sa petreci noaptea de Halloween intr-o cafenea bantuita... de distractie. Povestea spune ca, in aceasta seara, de 31 octombrie, spiritele persoanelor care au murit in ultimul an se intorc pe pamant in cautarea unor corpuri vii pentru a le poseda pe perioada anului viitor, acesta fiind singura speranta de a avea o viata dupa moarte.

Celtii considerau ca toate legile spatiului si timpului sunt suspendate in aceasta noapte, permitandu-le spiritelor sa interactioneze cu cei vii. Si daca strazile Bucurestiului sunt bantuite de spirite, Cafepedia este bantuita de distractie si muzica buna in compania lui DJ Moonsound, unul dintre cei mai renumiti DJ romani ai momentului, care a mixat alaturi de nume mari ale muzicii electronice precum ATB, Audio Jack sau Adrian Eftimie. Costumatia cat mai scary este obligatorie.

Party la Autogara Filaret din Bucuresti

O alta petrecere de la care nu poti lipsi in seara de Halloween este cea de la Autogara Filaret. In timpul zilei, aici vor avea loc mai multe evenimente: un targ vintage, piese de teatru, dans si multe alte activitati.

Dupa lasarea serii se vor aduna cei mai tari artisti electro si techno ai momentului pentru un show incendiar: Guilty Lemons, Sensor, Bumbapa, & Artanu, L’orchestre de Roche, Bogdan, Rusu & Flore, Camil, Logan, Ufe, Zicu, Leizaboy, Mauss, Xandru, Ovidiu, Andrei, Emi si Sebo. Intrarea este 10 lei pana la ora 24 si 20 de lei dupa aceasta ora.

Citeste si:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea