De prin lume adunate

#petrecere #waterpark #piscina #strand

Recomandare de weekend: Fa valuri la Waterpark

Romica Tociu si Taz de la Simplu va invita la petrecerea Waterparty. In cadrul petrecerii vei avea parte de concursuri trasnite, jocuri provocatoare, kangoo jumps , personaje din povesti si alte surprize.

Pentru iubitorii dansului, trupa lui Taz (Ex-Simplu) va experimenta noi miscari de break - dance. Ei vor lansa diferite provocari pentru vizitatorii care vor sa castige premiile puse in joc.

Daca vrei sa te simti in forma pe parcursul intregii zile, la WaterPark vei avea parte de o surpriza. Fetele de la Kangoo Jumps te invita la un exercitiu de aerobic. Ele iti vor arata cum sa te mentii sanatos in pasi de Kangoo Jumps.

Nici cei mici nu sunt uitati. Pentru ei va fi un un program special langa piscina copiilor. Piratul Jack si Zana Curcubeu ii va duce pe insula veseliei si ii va transforma, cu ajutorul culorilor magice, in personajul dorit. Tot la Waterpark vei participa, alaturi de prietenii tai, la campionatele de fotbal si volei pe nisip.

Biletul de intrare este de 50 de lei in weekend pentru adulti si 25 de lei pentru copii. Water Park se afla in Otopeni, pe Calea Bucuresti, la numarul 255.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea