De prin lume adunate

#festival #muzica #concerte #targ

Recomandare de weekend: Distractie "ca in codru" la SummerJam Fest

La sfarsitul acestei saptamani, intre 2 si 4 iulie, Padurea Paulesti va gazdui cea de a patra editie a festivalului SummerJam Fest, eveniment dedicat genurilor muzicale urbane.

Cu un line-up care include peste 50 de artisti provenind din 9 tari, organizatorii promit o adevarata desfasurare de forte pe parcursul celor trei zile de festival: doua scene de concert, o zona de club deschisa timp de 20 de ore pe zi, numeroase activitati sportive, o zona de camping, un targ de muzica si articole vestimentare, baruri si restaurante cu oferte pe gustul tuturor.

SummerJam Fest va aduce weekend-ul acesta in Padurea Paulesti (in judetul Prahova , la o distanta de 1 km de Ploiesti si 75 km de Bucuresti), peste 50 de artisti, din diferite zone muzicale, de la breakbeat, garage, techno si electronica, pana la hip-hop, reggae, dancehall sau funk.

Pe parcursul celor trei zile de festival, pe Summer Stage vor urca artisti precum Ziggi & The Renaissance Band, Sean Price & PF Cuttin, Promoe of LoopTroop Rockers, Sabac Red, Million Dan, True Ingredients, Dj Vadim presents The Electric , Snowgoons & Sicknature, Planet Jam, G. Ras (of Riddim Colony), precum si Parazitii, El Negro, Suie Paparude si multi altii.

Accesul publicului in zona de festival se face incepand cu orele 14:00. Pe baza biletelor de o zi sau a abonamentelor, spectatorii vor primi la intrare o bratara care va trebui purtata permanent pe durata SummerJam Fest. Este interzis accesul cu obiecte contondente, arme, bauturi si alimente, substante stupefiante, periculoase sau ilegale, umbrele, animale de companie .

Zonele de baruri si restaurante amenajate in cadrul festivalului vor oferi participantilor o gama variata de produse, de la preparate la gratare pana la mancaruri vegetariene. Bauturile si produsele alimentare se vor putea achizitiona doar pe baza de jetoane. Acestea vor putea fi procurate de la tonetele special amenajate in cadrul zonei de festival.

Alaturi de concerte, SummerJam Fest va gazdui campionate de baschet si fotbal, precum si jocuri de fussbal, wii, hacky si skate in zona de Fun.

Biletele pentru SummerJam Fest mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta. Pretul unui abonament pentru cele 3 zile este de 120 lei. Pretul unui bilet este de 50 de lei pentru zilele de vineri si sambata si 40 lei pentru ziua de duminica.

Sursa foto : youropi.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea