De prin lume adunate

#atelier #evenimente #evenimente bucuresti #aranjament floral

Recomandare de weekend: Atelier de design floral

Duminica, 13 mai, la Lente&cafea va avea loc atelierul floral cu numarul 36, organizat de Flowers Garden. Flowers Garden iti propune sa evadezi in lumea florilor, sa afli ce durata de viata au, cum se armonizeaza unele cu celelalte, ce cromatica este recomandata in functie de tipul de buchet sau aranjament creat. Tema atelierului cu numarul 36 este "In love with gardens".

La atelierul cu numarul 36 se va lucra un aranjament cu flori de gradina, dintre care va fi evidentiat bujorul, o planta rustica, avand un istoric de mii de ani in stare salbatica in Asia, Europa si America. Cu un parfum luxuriant, specii de talie mica, mijlocie sau arbustiforme si cu o paleta larga de culori (alb, roz, rosu, violet) si soiuri bicolore, bujorul reprezinta o floare rezistenta de gradina, care are perioada de inflorire din primavara tarzie pana la inceputul verii.

Desi asociat cu rusticitatea, bujorul reprezinta o alegere frecventa pentru buchetele de mireasa si aranjamentele florale festive. Va fi acompaniat in aranjamentul pe care il propunem de lisianthus, frezii si gladiole.

Intr-o varietate de forme, culori si cu personalitati diferite, florile reprezinta o prezenta foarte vie in spatiul nostru intim.

In cadrul atelerelor vei fi familiarizat cu lumea lor pas cu pas, de-a lungul catorva saptamani. Vei invata sa realizezi aranjamente inspirate si vei afla trucuri care asigura florilor prospetime si o viata mai lunga.

Atelierele vor fi tematice, astfel incat fiecare cursant va avea prilejul sa isi dovedeasca indemanarea si creativitatea si sa gaseasca o tema care sa il puna cel mai bine in valoare.

Atelierul se adreseaza deopotriva incepatorilor si celor care au cunostinte despre flori. Designerul florist Stefan Ditu duce mai departe pasiunea pentru flori, mostenita de la tatal sau.

Costul atelierului este de 120 de lei si include consumatie, flori si materiale, iar aranjamentul se va lua acasa la final.

Astfel, pentru un final de saptamana placut, nu rata acest atelier.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea