De prin lume adunate

#copil #1 iunie #rasfat 1 iunie #cadou copil #activitati 1 iunie

Rasfata-ti copilul de 1 iunie! Iata 4 cai de a-i face ziua cu adevarat speciala

Micutul ravneste la un cadou surpriza de 1 iunie, dar nici el nu stie ce vrea cu certitudine. Surprinde-l in mod placut facand din ziua de duminica un maraton de evenimente care sa-l tina cu sufletul la gura. Cu siguranta vei descoperi cateva locuri inedite din orasul tau in care copilul nu a apucat inca sa paseasca.

1. Festival de teatru

Si fiindca tot ai un festival de teatru derulat direct in strada, nu strica sa iti abati pasii, impreuna cu copilul tau, prin zona centrala a Capitalei. Papusi uriase si papusi vii vor anima de joi, 29 mai, si pana duminica zona Lipscani, Universitate si Unirii. Atat tu, cat si copilul tau veti fi surprinsi de spectacolele puse in scena de compania Spaniola Gruppo Puia, cu reprezentatia Dodoland sau de magnificele papusi Divas aduse de actorii teatrului Trans Express din Franta.

2. Ii place sa citeasca?

In Bucuresti poti profita de targul de carte dedicat copiilor Bookfest Junior, aflat la prima editie, pentru a-ti obisnui copilul cu lumea cartilor proaspat iesite de sub tipar. Evenimentul de la Romexpo vine cu o multime de premii, reduceri si carti pentru copii de diverse varste. Odata intrat in atmosfera targului, copilul va avea ocazia sa se bucure si de spectacolele de muzica si teatru din incinta centrului expozitional.

3. Piratii de pe Bega

In mai toate orasele tarii, weekendul acesta este unul in care copiii se vor simti in lumea lor. In Timisoara insa, parcurile se vor umple de castele pentru printi si printese, iar pe Bega poposeste chiar Corabia Piratilor. In timpul turului, poti vedea si oferta educationala pentru anul scolar 2014-2015 pusa la dispozitie de scolile si gradinitele din oras in cadrul unui eveniment special.

4. Targ special la Cluj

Copiii vor avea parte de un targ dedicat lor in Cluj Napoca. Evenimentul "Kinderland" va fi gazduit de un mall din capitala Ardealului si pe langa surprizele destinate micutilor, mamicile si viitoarele mamici vor avea si ele parte de workshop-uri cu tematica adecvata. In plus, dupa tura data in mall, vei putea sa te plimbi cu copilul si prin "Targutu' Vintage" din centrul Clujului in cautarea unor jucarii cu patina.

Sursa foto: youtube.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea