De prin lume adunate

#evenimente #lansare #actor #radu beligan #mari actori #teatru #teatrul national bucuresti

Radu Beligan - lansat pe CD

Vineri, 21 mai 2010, de la orele 15.00, la Teatrul National din Bucuresti se va lansa un CD cu Radu Beligan . CD-ul este un produs de autor, in care maestrul Radu Beligan interpreteaza magistral o serie de poezii capodopere universale , dandu-le marca talentului sau deosebit. Cu aceasta ocazie, fanii domnului Beligan vor reusi sa se simta mai aproape de universul marelui actor.

Maestrul Radu Beligan reuseste sa imprime o nuanta deosebita fiecarui cuvant, adaugandu-i o tenta personala desavarsita. Maestrul impartaseste cu ascultatorii pasaje din cartea sa "Note de insomniac", impresii proprii, inedite, despre imaginea teatrului autohton si international.

Ideea s-a nascut din necesitatea de a pune in valoare o serie de cariere remarcabile; de a arata publicului arta romaneasca de calitate. Proiectul "Mari actori romani " isi propune sa aduca in atentia oamenilor in afara de talentul scenic si latura umana a acestor mari artisti, sa demonstreze ca si in Romania anului 2009 cultura adevarata este respectata.

" Mari actori romani" – Radu Beligan "Miscellanea" va fi distribuit in principalele librarii din tara, in toate magazinele de specialitate, precum si in teatre.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea