De prin lume adunate

#targ #produse traditionale #agronomie

Produse traditionale romanesti la targul de la Agronomie

In perioada 21-23 ianuarie esti asteptat la Agronomie sa afli secretele bucatariei traditionale romanesti la Targul national al produselor ecologice, traditionale si naturale. La targ vei gasi numeroase produse romanesti , aduse direct de la producatorii din tara.

Cei care vor alege ca sambata dupa-amiaza sa faca o plimbare pe aleile de la Agronomie au ocazia sa incerce borsul de peste dobrogean. Duminica poti incerca fasolea la ceaun cu tarhon si ghimbir. De la standul dobrogean poti cumpara scrumbie de Dunare sarata, hamsie, braga de la Agigea, vin Pelin, rulada de berbecut, carnati patricieni si carnati dobrogeni cu boabe de mustar si multe alte bunatati.

La editia din acest weekend a targului vei mai gasi carnati ciobanesti si vanatoresti afumati, costita , slaninuta, pastrama, cotlet haiducesc, piept de curcan si de pui afumat, jigou de berbecut, muschiulet de porc afumat sau toba de casa.

Pe langa aceste produse, la targ vei mai gasi si lactate proaspete, peste, ciuperci, fructe de padure, prajituri de casa si produse apicole .

Targul este deshis zilnic, de vineri pana duminica, intre orele 9.00 - 18.00, la Agronomie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea