De prin lume adunate

#baby expo #targ #expozitie #copii

Produse bio si ecologice la Baby Expo

Baby Expo, editia de toamna, isi deschide portile in acest weekend la Sala Polivalenta din capitala. Timp de 4 zile, cele peste 150 de companii prezente asteapta parintii cu o oferta variata de produse si servicii destinate celor mici: articole pentru nou-nascuti, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, carti si CD-uri educative, vestimentatie pentru gravide.

La targ vor fi prezente si companiile care propun servicii de organizare botezuri si petreceri pentru copii, de asigurari, centre medicale sau gradinite.

Printre produsele speciale de la Baby Expo se numara scutece cu desene Disney care dispar la umezeala,  termometre pentru tampla cu cristale lichide termosensibile, carti, sterilizatoare, cani, scutece speciale, costume de iarna pentru bebelusi si hainute din colectia de toamna - iarna.

La BABY EXPO parintii au parte si de concursuri, evenimente interactive, seminarii si servicii speciale pentru cresterea copiilor. Copiii se pot rasfata la restaurantul expozitie, unde pot degusta preparate speciale.

 

Viitoarele mamici sunt in centrul atentiei

 

Fiecare viitoare mamica este intampinata de NUK la Clubul Gravidei cu sfaturi si cadouri si participa la Marea Tombola a gravidelor. La Baby Expo descopera ultimele tendinte in moda pentru gravide, idei pentru celebrarea nasterii, solutii pentru recoltarea de celule stem si primesc informatii utile pentru a pregati venirea pe lume a bebelusului.

 

Piata Taraneasca cu produse naturale si ecologice

 

Tot la Baby Expo in parcarea din fata Salii Polivalente, se organizeaza Targul "Piata Taraneasca". Aici vei gasi produse traditionale romanesti, alimente proaspete, carne,branzeturi, legume, fructe, bauturi, compoturi, dulceturi, miere, turta dulce, produse naturale, ecologice, pregatite in vatra satului dupa retete specifice zonelor geografice.

Parintii sunt invitati la Baby Expo de joi, 16 septembrie pana duminica, 19 septembrie, zilnic intre orele 10.00 si 19.00. Intrarea la expozitie costa 10 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea