De prin lume adunate

#volume carti #cadou #craciun #carti

PrintreCarti.ro - Volume de carti cu care poti face o bucurie de Craciun

Cartile fac parte dintre alegerile cele mai inspirare cu ocazia sarbatorilor de iarna. Cei mai multi considera ca nu au alternativa cand in discutie se pune lecturarea. Mirosul de tipar si intoarcerea paginilor, una cate una, nu pot fi inlocuite cu nimic altceva.

 

PrintreCarti.ro, anticariat de carti online, aduce in prim planul clientilor sai volume de carti care pot fi oferite in dar de Craciun. Cartile incluse in oferta anticariatului arata impecabil, fiind incluse in zece categorii mari si zeci de subcategorii, in ideea in care se urmareste facilitatea cautarii pe site.

Achizitionarea unor carti vechi ieftine – carti vechi neavand legatura cu carti rupte si deteriorate, ci cu anul in care au fost scrise, si ieftine nefacand referire la calitatea textului care, dimpotriva, este pretios – reprezinta o decizie care ii pot incanta mult pe cei carora le sunt oferite in dar. Pasionatii de lectura de calitate vor sti sa aprecieze un astfel de dar, iar cei care le ofera vor putea alege dintre numeroase titluri de carti ieftine de vanzare de pe site-ul PrintreCarti.

Idei pentru carti cadou cu care nu se poate gresi

Pasionatilor de calatorie li se poate oferi in dar nu un volum de carte ci 10, o colectie intreaga cu „Cele mai iubite orase”, care poate fi achizitionata cu doar 84,5 lei. Pe de alta parte, „Am fost medic la Auschwitz” scrisa de Nyiszli Miklos este unul dintre volumele care poate fi oferit in dar pasionatilor de istorie - in aceeasi idee o alternativa optima pot fi cele 4 volume scrise de I. Hangiu „Presa romaneasca de la inceputuri pana in prezent. Dictionar cronologic”.

Iubitorii de arta vor aprecia un album, precum „Romania in chipuri si vederi” sau Amelia Pavel „Nicolae Vermont”. Pe de alta parte, cartile de dezvoltare personala intra in categoria de cadouri apreciate pentru modul in care pot schimba o viata mult in bine – „Irational in mod previzibil (fortele ascunse care ne influenteaza deciziile)” scrisa de Dan Ariely este o astfel de carte.

Avand in vedere ca este vorba de un dar de Craciun, cartile din categoria spiritualitate si religie reprezinta idei potrivite. Nae Tudorica – „Marturisiri in duhul adevarului” (4 volume) sau Nicolae Corneanu „Studii patristice. Aspecte din vechea literatura crestina” sunt doar doua astfel de variante.

Nu in ultimul rand, cartea veche poate reprezenta un dar minunat de Craciun. At. Marian Marienescu, „Colinde” (1859), de exemplu, sau „Dare de seama pentru anul 1930-1940 a societatii de incurajare pentru imbunatatirea rasei cailor in Romania”, Jockey-Club -10 carti coligate.

De ce PrintreCarti.ro?

Pentru ca include in oferta sa un numar impresionant de volume – peste 23000. Pentru ca 5000 de titluri nu se pot gasi in niciun alt magazin de profil. Pentru ca asigura transport gratuit la comenzile de cel putin 99 de lei. Pentru ca asigura livrare rapida si posibilitate de retur in 30 de zile.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea