De prin lume adunate

#carti ieftine #printrecarti.ro # anticariat online #anticariat #carti

Printrecarti.ro, anticariatul care le propune cititorilor sa se intoarca in timp, prin lectura

Intr-o era in care internetul domina, iar timpul pare sa nu fie suficient niciodata, oamenii uita, de cele mai multe ori sa-si faca timp pentru ei insisi. O metoda ideala pentru evadarea din cotidian este cufundarea intr-o lectura buna. Cartile reprezinta universuri imaginare care ajuta pe oricine sa se transpuna mental intr-o cu totul alta lume. Daca titlurile care se gasesc de regula in librarii sunt destul de scumpe, atunci se poate opta pentru un anticariat online, pentru alegerea cartii perfecte.

Patru titluri de carti care intorc cititorul in timp:

"Dama cu camelii", de Alexandre Dumas

„Dama cu camelii” este unul dintre titlurile care trebuie neaparat citita sau recititita oricand, facand parte din lista celor mai bune carti care au fost scrise vreodata. Actiunea romanului este plasata in Paris, acolo unde tanarul Armand Duval se indragosteste de o curtezana, pe nume Marguerite Gautier. Singurele tipuri de flori pe care femeia le accepta sunt cameliile. Desi la inceput, tanarului Armand nu ii este impartasita dragostea, in timp, totul se schimba, iar intre cele doua personaje principale se contureaza o poveste fascinanta, care tine pe oricine cu sufletul la gura. Renunta Marguerite pana la urma la viata de curtezana?

"Un veac de singuratate", de Gabriel García Marquez

Romanul „Un veac de singuratate” a castigat Premiul Nobel in anul 1982 si este unul dintre cele mai cunoscute nume, care trebuie neaparat citite sau recitite in 2018. Actiunea se desfasoara pe o perioada de mai bine de o suta de ani si urmarese istoria unui sat columbian fictiv, Macondo. Prabusirea familiei Buendia este elementul principal al cartii, iar cei care vor incepe aceasta carte, cu siguranta nu o vor lasa din mana pana nu vor afla ce se intampla cu membrii familiei, dar si cu satul Macondo.

"Rosu si negru", de Stendhal

Romanul este unul psihologic, scris in doua lume. A fost publicat in anul 1830. Actiunea surprinsa in aceasta carte este conturata in jurul incercarilor unui tanar de a-si depasi conditia de taran, iar povestea lui imbina talentul cu munca, dar si cu inselatoria si iprocrizia. Reuseste el sa faca ce si-a propus? Raspunsul poate fi aflat doar prin lecturarea cartii.

"La rascruce de vanturi", de Emily Bronte

Desi cartea a fost scrisa si publicata in anul 1847, a ramas in timp unul dintre titlurile marcante ale literaturii universale. La rascruce de vanturi urmareste povestea a doi tineri, Heathcliff si Catherine, care au impotriva lor pe toata lumea. Domnul Earnshaw, tatal lui Catherine, este un personaj foarte bogat, detinand terenuri si o avere considerabila. Acesta aduce acasa la un moment dat un copil, pe Heathcliff, si are grija de el o perioada indelungata de timp. Dupa moartea domnului Earnshaw, fratele lui Catherine, cel care mosteneste intreaga avere se poarta foarte urat cu Heathcliff. In cele din urma, Heathcliff decide sa plece de acasa, reusind sa-si construiasca propria avere. Ce se intampla mai departe cu cele doua personaje principale pot descoperi cititorii, iar suspansul si actiunea interesanta, cu siguranta, ii va tine cu sufletul la gura!

Toate titlurile de mai sus pot fi gasite pe rafturile Printre Carti, ca si titluri ale altor autori.

De asemenea, puteti comanda online carti la reducere, accesand site-ul https://www.printrecarti.ro/, urmand ca livrarea sa se faca direct acasa, in cel mai scurt timp. Astfel, cei aflati in cautarea unei lecturi bune isi pot astampara setea de citit si, totodata, se pot relaxa pierzandu-se in universuri literare extraordinare!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea