De prin lume adunate

#festival #cultura

Primul festival de cultura urbana, Street Heroes, incepe in august

Daca te pasioneaza cultura urbana, in august poti lua parte la primul festival international de cultura urbana din Europa Centrala si de Est. Evenimentul include competitii din graffiti, skateboarding, skate, BMX , street art si street dance.

Intre 12 – 14 august 2010 Parcul Tineretului din Bucuresti gazduieste festivalul Street Heroes. Este un eveniment multidisciplinar de cultura urbana, organizat dupa modelul marilor competitii occidentale de sport si arta urbana , se arata intr-un comunicat emis de Freestyle House.

Vor avea loc concursuri jurizate de unii dintre cei mai mari artisti urbani din lume, aflati pentru prima oara in Romania. Concursul de BMX este primul organizat la nivel profesionist in Romania si implica sarituri si slalom-uri speciale, realizate doar cu bicicleta. Competitia de street art include jurizare si o sesiune demonstrativa oferita de cea mai buna de profil din lume, London Police.

Seara, vizitatorii vor putea sa asiste la petrecerile in aer liber cu DJ internationali. Vor avea loc, de asemenea, demonstratii ale celor mai cunoscute scoli de barmani din Europa.

Vizitatorii pot merge la festival incepand cu orele 11:00. Cei interesati sa participe la toate cele 3 zile vor plati un abonament de 80 lei. Biletele si evenimentele se vand in reteaua Eventim, se arata in acelasi comunicat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea