De prin lume adunate

#martisor #primavara #muzeu #muzeul de geologie

Primavara la muzeu

La incepe programul de martisor " Primavara la muzeu". Primele doua au ca tematica "Flori si insecte de primavara".

Copiii cu varste cuprinse intre 3 si 8 ani vor picta, desena si colora, vor modela lut si hartie, vor realiza flori de primavara si insecte haioase. Deoarece atelierele din cadrul programului sunt dedicate sarbatorii martisorului, copiii vor afla povestea si semnificatiile acestui simbol al primaverii, vor asculta basme si legende romanesti.

Atelierele sunt programate pe 27 si 28 februarie, dar si pe 7 martie, de la orele 10:00, 12:00 si 14:00. Inscrierile se pot face la numarul de telefon 021.212.89.52. Pretul biletului este de 14 lei, iar cel al unui abonament de 50 lei si include toate cele 5 sedinte.

Muzeul National de Geologie adaposteste principalele colectii geologice din Romania, adunate timp de peste 100 de ani , incepand cu anul 1880, incluzand esantioane de mare valoare preluate succesiv din colectiile Biroului geologic si ale Institutului Geologic. Colectarea, conservarea si studierea esantioanelor a demarat o data cu infiintarea, in 1906, a Institutului Geologic al Romaniei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea