De prin lume adunate

#iris titan #shopping center

Intre 7 si 8 Martie Iris Titan Shopping Center te invita la "Primavara Frumusetii"

Intr-o atmosfera de primavara, Iris Titan SHOPPING CENTER invita doamnele si domnisoarele sa se bucure de surprizele pregatite special de ziua lor. Vineri si sambata, 7 si 8 martie 2014, Insula Rasfatului isi asteapta invitatele sa participe la un maraton al frumusetii si sanatatii.

Pe 7 si 8 martie, Iris Titan organizeaza activitati dedicate frumusetii si stilului de viata sanatos. Demonstratii de styling, coafura, tatuaje cu hena, machiaj, sport, precum si standuri de carte, produse nutritive, vinuri si un bar mobil unde se vor prepara cocktailuri pentru toate vizitatoarele, toate acestea vor transpune centrul comercial intr-un paradis in care doamnele si domnisoarele se pot rasfata beneficiind gratuit de servicii de infrumusetare si sfaturi utile pentru o viata sanatoasa.

Pe 7 martie, in intervalul orar 18:00-20:00, DJ Armand va intretine o atmosfera plina de viata si culoare, iar carismaticul concurent de la Vocea Romaniei, Liviu Teodorescu, va incanta publicul cu acordurile melodiilor sale. Intr-un spatiu primitor, nutritionistul Cristian Margarit va oferi sfaturi si recomandari doamnelor interesate sa afle secretele unei alimentatii sanatoase. Gazda evenimentului va fi Dana Savuica.

8 martie, dedicata in intregime femeii, debuteaza la ora 11:00.

Intre orele 11:00-17:00, DJ Armand va intretine o atmosfera plina de viata si culoare, in timp ce doamnele si domnisoarele se vor rasfata cu premii din ora in ora. Surprizele se tin lant. Antrenorii World Class vor incanta publicul prin demonstratiile sportive de BOSU, ZUMBA, Functional Training si Kangoo Jump, incurajand vizitatorii sa faca miscare intr-un mod extrem de placut.

Cristina Cioran si Paula Chirila, moderatoarele emisiunii “Draga mea prietena” de la Kanal D, vor fi prezente in cadrul evenimentului si se vor alatura concursului de shopping.

Concursul de shopping, care se va desfasura incepand cu orele 17:00, lanseaza o noua provocare participantelor - o incursiune in lumea modei. Premiile atractive vor recompensa participantele. Castigatoarea locului 1 va primi vouchere in valoare totala de 500 lei, locurile 2 si 3 fiind recompensate cu pachete de servicii de infrumusetare, oferite de salonul Francis Walther din Iris Titan SHOPPING CENTER, in valoare de 300 lei, respectiv 150 lei.

Iris Titan SHOPPING CENTER va asteapta sa va bucurati de tot ce inseamna feminitate, sanatate si divertisment la show-ul ”Primavara frumusetii” din weekendul 7-8 martie 2014!

Mai multe detalii despre activitati si promotie pe www.iristitan.ro

Despre Iris Titan Shopping Center

Iris Titan SHOPPING CENTER, inaugurat în anul 2008, este destinaƫia de shopping unde iƫi bifezi toată lista de cumpărături, într-un mod simplu şi eficient, fiind primul centru comercial din Bucureşti care şi-a schimbat înfatişarea şi a adaptat mixul de chiriasi pentru a fi mai aproape de dorinƫele clientilor şi dispune în prezent de peste 2.000 de locuri de parcare în interior şi exterior, precum şi o linie de transport gratuită.
Managementul centrului comercial este asigurat de Oasis Shopping Center Services, divizie a grupului Oasis, care furnizează servicii specializate de management de centre comerciale şi de retail real estate.

Pentru informaƫii suplimentare va rugam contactaƫi:
Silvia Balan, Center Manager Iris Titan SHOPPING CENTER
silvia.balan@oasisconsult.com

Pentru informaƫii suplimentare Oasis Shopping Center Services, vă rugăm contactati:
Brigitte Schmitt, Partner Oasis Shopping Center Services
brigitte.schmitt@oasisconsult.com


Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea