De prin lume adunate

#premiera #alexander hausvater #tno #opereta

Premiera spectacolului "Odiseea Visotki" la TNO

Teatrul National de Opereta “Ion Dacian” va invita joi, 26 martie 2009 de la ora 19.00 la premiera spectacolului "Odiseea Visotki", in regia lui Alexander Hausvater .
La cateva ore dupa inmormantarea lui Vladimir Visotki, un grup de artisti ocupa un spatiu teatral pentru a-l comemora pe acesta, desi nu l-au intalnit niciodata. E o forma de dizidenta si solidaritate a celor carora le-a fost marcata existenta de catre muzica lui. Fiecare din cele 20 de cantece care fac parte din spectacol devine o poveste si un episod independent. Nu este vorba despre o prezentare biografica, ci mai mult un concert de celebrare a unui artist si a operei sale.
Spectacolul-concert
inspirat din viata si opera poetului, actorului si muzicianului rus, beneficiaza de o distributie exceptionala: Igor Caras si Mihaela Strambeanu, care si-au facut studiile la Moscova chiar in perioada de glorie a lui Visotki, Vitalie Bichir si Natalia Trohin, din Republica Moldova si vorbitori de limba rusa, Florentina Tilea, premiata in 2007 pentru interpretare de catre Uniter, Viorel Paunescu, actor la Teatrul Metropolis din Bucuresti, Oana Rusu, Silvia Sohterus, Amelia Antoniu , Catalin Petrescu, Matei Nicolescu si Anton Zidaru, solisti ai Teatrului National de Opereta „Ion Dacian”.
Spectacolul este produs de o echipa de profesionisti consacrati: Malina Andrei - coregrafia, Lucian Moga - efecte video si light design, Radu Captari - conducerea muzicala, Dan Jinga – dirijor cor, Alexandru Radu – decorul, Florilena Popescu - costumele.
Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a TNO si costa 26,25, 19,95 si 10,50 lei, in functie de pozitia in sala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului