De prin lume adunate

#teatru #teatrul de comedie #premiera #spectacol

Premiera oficiala a spectacolului Draga Elena Sergheevna la Teatrul de Comedie

In zilele de vineri, 8 octombrie si duminica, 10 octombrie 2010 , la Sala Noua a Teatrului de Comedie are loc premiera oficiala a spectacolului Draga Elena Sergheevna dupa Ludmila Razumovskaia. Spectacolul poarta semnatura regizorului Mazgareanu.

Spectacolul Draga Elena Sergheevna este o productie proprie a proiectului Opera Prima. In aceste spectacole joaca atat elevi de liceu cat si actori profesionisti. Spectacolul are distributie dubla in ceea ce priveste personajele feminine.

Astfel, vineri, 8 octombrie 2010, le veti putea urmari pe Silvia Stanciu si pe Mirela Sanda, in timp ce duminica, 10 octombrie 2010, va fi randul Sorinei Stefanescu si al Ilincai Tuvene.

Piesa prezinta patru elevi de liceu care merg acasa la profesoara lor de matematica pentru a o felicita de ziua ei. Ajunsi in casa acesteia, acestia o roaga sa le dea cheia de la dulapul cu lucrarile finale pentru a-si modifica notele. Profesoara refuza. Elevii o sechestreaza.

Spectacolele incep la ora 19,00 si se desfasoara la Sala Noua a Teatrului de Comedie din strada Sfanta Vineri, numarul 11.  Intrarea la spectacol este libera in limita locurilor disponibile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea